Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Link lazim beyler, genelde geo kisitlamasi var tum kanallarda, turkiye 3. Dunya ulkeligini konusturdugu icin izleyemiyoruz. Be el atin naasi kaldiralim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Hodor ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Legal olarak şu var: http://www.eurosportplayer.com/ Cahilliğime ver, geo kısıtlaması dediğin nedir? Merak ettim yurdum Avrosport'undan neden izleyemediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Ya tdf yayin haklarini satiyo kanallara , bizden de kimse tenezzul etmemis. Her ulke kanalinda var ama tr ip siyle girilmiyo. Vpn falan kasmak istemiyorum. V tunnel tarzi bisiyle girmek lazim da bu secer cepten kastiriyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 askerde bunu izleyebilmek nasıl bir lükstür ya ehuh. dsmart hd var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar