Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paylaşım

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
2 tane bilgisayar kasam var. birtanesi eski birisi yeni.kablonet bağlantım var. ikisinede paylaştırmak ve bilgisayarları uzaktanda yönetmek istiyorum. bunun için hangi program veya nasıl birşey yapmalıyım?
birde bağlantı tipi ne olacak. yani kablomodem'i ethernetle bağlarsam usb kablolar ile bağlantı kurmam gerekecek. bir bakımada tek bir monitörden 2 tane bilgisayarı kontrol etmem vede interneti paylaştırmam lazım yardım :([signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 79)
Sosyal ağlarda paylaş

Ana makina yeni makina olsun üzerinde çift ethernet kartı olsun. bi tanesi eskiye bi tanesi kablo modeme. Kablo modeme gide bağlantıyı paylaştır. Artık 2 bilgisayarda da ağ var. Eski makinada remote desktop connection otomatik açılsın. (My Computera Sağ click>>properties i seç remote sekmesinde remote desktopı etkin hale getir. kullanıcı belirle. firewall varsa onu kapat. şimdi artık ana makinaya geç programs>>Accessories>>Communications>>Remote desktop (yada Run'a "mstsc" yaz) eski makinanın adını vererek bağlan remote kullanıcı ile login o kadar.[signature][hline]There's someone who needs you.
Sosyal ağlarda paylaş

$ey yap, Modem'i usb ile bagla ana makinene, ethernet karti ile ag baglantini kur. ana makineyi hizli olan bilgisayar olarak sec. Uzaktan kontrol edeceksen Win 2003 kur ana makineye. Tek monitorle nasil kontrol edeceksin onunla ilgili bi bilgim yok.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math
Sosyal ağlarda paylaş

win 2003 yuuuh naptın sen ya. win xp yeter
benim dediğim gibi yaparsan önce anamakinaya anamakinadanda eski bilgisayarına cafeden falan bağlanabilirsin.[signature][hline]There's someone who needs you.

[Bu mesaj adonis tarafından 06 Aralık 2004 17:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
ayy çok karışık :)
gidip ethernet alıp takabilecek girişim yok anakartta. usb falanda olmazmı?
şimdi birde usb modemde hem ethernet hemde usb girişi var. usb ile bağlasam kablomodemi. ethernet ilede birbirine bağlasam. yanlız yeniyi pek kullanmak istemiyorum :)[signature][hline]===> orc_lord <===
|playingarena|Pati Pet
orc_lord in melancholy (day 83)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 06 Aralık 2004 22:55 tarihinde demiş ki:
yanlız yeniyi pek kullanmak istemiyorum :)

Ahaha sakla yastığının altına koy seneye işe yaramayınca kullanırsın.
modemden o iş(hem usb hem ethernet) olmazmış (aynı işi yapmaya çalışan bi arkadaşıma sordum).

ama bilgisayarları usb ile birbirine bağlayabilirsin heralde :) yada en güzeli al 2 tane bluetooth wireless wireless takıl :)[signature][hline]There's someone who needs you.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bluetooth eminmisiniz?
1-2mb dosyayı cep telefonlarında yollaması için 2-3 dakika bekliyoruz..?[signature][hline]===> orc_lord <===
|playingarena|Pati Pet
orc_lord in melancholy (day 84)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...