Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anne ve babanin densizlikleri

Raistin

Öne çıkan mesajlar

said:
Bozkurt42, 05 Aralık 2004 21:32 tarihinde demiş ki:
Bana 5 yaşında ilk kurşunumu attırmıştı...
Ne gerek vardi Turancılığımızı sevgi ile de yayabilirdik...

Karnım ağrıdı gülerken.. :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh

[Bu mesaj fordcus tarafından 05 Aralık 2004 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 05 Aralık 2004 21:34 tarihinde demiş ki:

bu... ne ... kadar... ilginç... bir... anlatım... başından... geçen olayda... bayaa.. enteresanmış... bakk.... bak.. bak... .... ...

o aradaki üç noktalar anlatirken duraksadigimi... olayin saskinligini simdi bile yazarken yasadigimi tarif ediyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jinni, 05 Aralık 2004 21:41 tarihinde demiş ki:
said:

bu... ne ... kadar... ilginç... bir... anlatım... başından... geçen olayda... bayaa.. enteresanmış... bakk.... bak.. bak... .... ...

o aradaki üç noktalar anlatirken duraksadigimi... olayin saskinligini simdi bile yazarken yasadigimi tarif ediyor :)

ehehhe kıvırışa bak
*saz ekibi yola çıkar*[signature][hline]There's someone who needs you.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben aşık olduktan sonra bu düşüncem değişti :) ne alaka ?Şimdi bubamla annem olmasa o kızı hiç göremicektim.Onu hiç tanıyamayacaktım.Vay anasını be adamı kızlar öldürüyor arkadaş ahah....

valla her dediklerine he diyip kendi bileceğini yapicaksin,azar işitirsin ama istediğin olur....[signature][hline]ICQ
MSN
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 11-12 yaşındaydım.Peder TRT 4'teki nağmeleri dinliyodu.Güldüm ağzımın kenarıyla..Bana sandalye ve kumanda fırlatmıştı :D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!

Spector, 02 Aralık 2004 15:23 tarihinde demiş ki:
cok zor durumdayim herkez bi kere döt verse olurmu bap piliz lutfen

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Sosyal ağlarda paylaş

valla bayadır annemle babam ayrı olduunda bi babanın ne işlevleri var bilemiyorum :S[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı
Borbag, 03 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki:
"siz kardeş misiniz?"
hayır ben sütçüden o tüpçüden...
John_Petrucci, 03 Aralık 2004 17:41 tarihinde demiş ki:
-şş babam seni çağırıyor
-hangi baban ?
-wtf
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zopik, 05 Aralık 2004 20:00 tarihinde demiş ki:
kendin pek gülmemiş gibisin. aslına bakarsan bende pek gülmedim. olayın anlattığın kadarıyla bu kadar olduğunu pek sanmıyorumki dahası anlattığın kadarı densizlik değil.

nasıl adamlarsınızki aile içinde olup biten herşeyi döküveriyorsunuz ortaya.

aklınızı başınıza devşirin. yaptığınız çok yanlış.
hahahahahahahahaha[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bozkurt42, 05 Aralık 2004 21:32 tarihinde demiş ki:
Bana 5 yaşında ilk kurşunumu attırmıştı...
Ne gerek vardi Turancılığımızı sevgi ile de yayabilirdik...
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaa[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:
Jinni, 05 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki:
Lisedeydim.. akşam yağmur yağıyordu.. arkadaşlarımla gümüssuyunda yürüyorduk... bu karanlikta, bu yagmurda eve nasil gidecegim diye dusunuyordum.. evimiz tarabya'da... neyse.. bir baktim yoldan bizim araba geciyor.. aaa icinde babam var.. bi sevindim.. kostum arabaya .. atladim caddeye hevesle... babam arabanin icinden siritarak el sallayip gecti gitti... gitti yaaa... bi de el salladi... saatler sonra sirilsiklam eve ulastim... babam ayaklarini uzatmis tv seyrediyor... "baba niye almadin beni yaa, naaptin yaa..." nidalariyla dert yandim... ve muthis cevap: "e kizim ben yolda her gordugum genc kizi arabama alsam annen beni naapar".... buyrun.. iste babam.. hala boyle :).. canim babam...

haha...haha...haha...haha...haha...haha...haha...haha...haha...haha...haha...haha...haha...haha...haha...haha...haha...haha...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ruby_DraGon, 07 Aralık 2004 20:11 tarihinde demiş ki:
Aman çok gulme :P
hakkaten bayaa güldüm ama.özellikle bozkurta[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...