Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

N B A Sezon 2004-2005...

insight_13

Öne çıkan mesajlar

3 olmadı mı türk oyuncu :) ibo da gitti seattle.[signature][hline]Cosmopolitan dergisinde gecen ay yayinlanan bayanlara sex icin oneriler yazisindan örnekler ve yorumlar.
96.yatakta bir kadinin yaptigi en kötü sey, öylece yatmaktir. pasif
> > kalmayin, kalçalarinizi, ellerinizi hareket ettirin. istekli oldugunuzu
> > hissettirin.
> > (deminden beri iki dakka sabit durmadin ki zaten a.k)
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe dert ettiğin şeye bak.[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves.
That's why actually you find someone you care about, hold them tight.
Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız ibo hazırlık maçlarında iyi bir performans gösterdi
ayrıca ilk beş başlayan ray allen-luke ridnour ikilisinden sonra en çok süre alan oyuncu oldu. seattle da point guard eksikliği aşikar eğer ibrahim biraz daha asist yaparsa ve oyun kurarsa (ki beceremiyor bence-sadece şut atabiliyor) daha çok süre alır. ama ibo şu haliyle bile seattle için çok gerekli çünkü ronald murray sakat, antonio daniels formsuz..luke ridnour da istikrarsız bazen patlıyor ama istikrarsız...yine de ridnour muhtemelen ilk beş başlayacaktır. allen vazgeçilmez zaten. radmanovic bu kadar iyi bir şutör olmasaydı ibo'ya daha çok ihtiyaç duyacaklardı ama bence ibo en çok süre alan yedek guard olur seattle da[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

seattle bence takımı allenın üzerine falan kurmayacak zaten kontratı da bitiyo geçen seneki PHO ve ATL gibi bu sene de kadroyu boşaltacak takım çıkarsa direk okuturlar çıkmazsa adamların cap müsait free olur SEA da freeden birini kapar.
Ayrıca CHI bu sene de kötü oynarsa ben artık köklü bi değişim bekliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

gece güzel bi dallas-san ant.maçı wardı..
çok keyifliydi ya..

NBA tv veriodu...Dallasda orlandodan alınan howard uçmuş...
san ant.beğenmedim pek :D[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki:
-Hocam anal sex günahmıdır?
-Evladım hak yolu varken neden bok yolu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...