oldun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 lumia kullanıyorum 1 senedir faln telefon tam anlamı ile poors man iphone.Benim gibi cok applicationla işi olmayan sosyal medya kullanmayan adam için akıllı telefon durumunda suanda.Basit applicationlar var.Sarjı cok gidiyor.Takılmıyor, şişmiyor, dusunce kırılmıyor toplamda 5-6 kere 1metre yukseklikten dusurdum en ufak bir koruyucu bişe kullanmıyorum umrunda bile olmadı telefonun.Kimseye tavsiye etmem ama bozulursa gene gider lumia alırım o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Anhora said: Windows store'a baktım instagram bile beta sdf iPhone 5S alıcam android almazsam. satayım 500'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Boşuna uğraşmayın şu anda piyasada güçlü lumia telefonların hiçbiri yok. İkinci el dışında hiçbir opsiyon bulunmuyor. anladığım kadarıyla windows 10la birlikte 940 ile tekrar girecekler. Artık eylül mü olur ekim mi olur bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar