ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ya bende bir tane mp3 player var arkadaştan aldım ödünç.. ancak mp3 player'ı bilg.e takıp mp3 atabilmek/alabilmek için gerekli olan donanım yok bende.. "Generic USB Disk Device" istiyor. internette de burada da aradım ancak bulamadım.. yardımcı olabilecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guano Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 mp3 pleyerın modeline göre official sitesinde bi arama yaptıın mı?Olmadı xp kullanıyorsan çıkarılabilir disk olarak görüyordur.Mp3 playerın donanımsal özelliği ayarlanıyorsa playerından ayarlamayı dene bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 mp3 playerın sitesine gir driverları vardır o playerın. Arkadasın pil kapağının altında bir yerlerde modelide yazar.. Oradan oku driverı çek kur.. bitti..[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 markası TOPRID. valla pilin altında "Memory: 128 M" yazıyor sadece.. başkada bir bilgi yok yani.. nebiçim bi mp3 playermış bu ya.. ama sesi çok net ve güzel.. of ya baktım ama bulamadım işte.. :([signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mail [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 07 Aralık 2004 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 xp kullanıyosan en az sp1 yüklü olmalı usb storage deviceların driverı olmaz. xp direk tanır. ancak sp1 yüklü olmalı yoksa sorun çıkartır.[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar