Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Generic USB Disk Device

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bende bir tane mp3 player var arkadaştan aldım ödünç..
ancak mp3 player'ı bilg.e takıp mp3 atabilmek/alabilmek için gerekli olan donanım yok bende..

"Generic USB Disk Device" istiyor. internette de burada da aradım ancak bulamadım.. yardımcı olabilecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı...
Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK...

i
cq ¦ msn ¦ mail
Mesaj tarihi:
mp3 pleyerın modeline göre official sitesinde bi arama yaptıın mı?Olmadı xp kullanıyorsan çıkarılabilir disk olarak görüyordur.Mp3 playerın donanımsal özelliği ayarlanıyorsa playerından ayarlamayı dene bir de
Mesaj tarihi:
mp3 playerın sitesine gir driverları vardır o playerın. Arkadasın pil kapağının altında bir yerlerde modelide yazar.. Oradan oku driverı çek kur.. bitti..[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas..
Mesaj tarihi:
markası TOPRID.
valla pilin altında "Memory: 128 M" yazıyor sadece..
başkada bir bilgi yok yani.. nebiçim bi mp3 playermış bu ya..
ama sesi çok net ve güzel..

of ya baktım ama bulamadım işte.. :([signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı...
Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK...

i
cq ¦ msn ¦ mail

[Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 07 Aralık 2004 15:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
xp kullanıyosan en az sp1 yüklü olmalı usb storage deviceların driverı olmaz. xp direk tanır. ancak sp1 yüklü olmalı yoksa sorun çıkartır.[signature][hline]There's someone who needs you.
  • Yeni Oluştur...