Lixad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Şimdi ben gelecek sene eve çıkmayı düşünüyorum tamam yurt şahane falanda ev olayınada hep imreniyorum birde gidiş geliş gittikçe zorlaşıyor yurttan okula seneye derslerin çoğuda taksimde olmaya başlıycak o zaman dahada zor olacak. Şimdi demem odurki taksim yakınlarında böle ekonomikmi ekonomik güzelmi güzel(heh) bir eve çıkmak istesem aylık yaklaşık masrafım ne olur ev kiraları nasıl, evde yaşamak yurtta yaşamaktan güzelmidir vs vs.[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ev arkadaşı bul önce o önemli kira aazalır, yannnızlık çekmezsin bıdı bıdı ama düzgün birini bul :)[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 heh ew arkdaşı onemlı ev sahıbı onemlı birde manıtasyon durumun warsa degme keyfıne:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Bak ev arkadaşı hep sorundur. Sevgilisi olur senin olmaz. O içerdedir geberirsin kendini yersin, hemde 3 kişi oturmuş olursun evde, kız çıkmaz çünkü.. Bide evde don atlet gezemessin Aynı şekilde senin sevgilin olur evde rahat olamassın. Yanlız başına en iyisidir onun için.. Ev arkadaşı konusunda mutlaka olacaksa, çok ince ele sık doku.. Cidden dışarda ve içerde olaylar çok farklılaşıyor..[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 yaw ince ele sık doku da kız arkadaşı mevzuundan değil. yoksa amaç donla gezmekse, kız varken de gezersin, yokken de...[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Ev işlerini yapcak kız lazım ilk olarak. Bissürü fatura şu bu onlarla uğraş, yatır getir işin yoksa. Eve çıkmak eziyet valla, eğer adam gibi karışık yurtta kalıyorsan anlamsız.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: Mum_Chamber, 07 Aralık 2004 18:42 tarihinde demiş ki: yaw ince ele sık doku da kız arkadaşı mevzuundan değil. yoksa amaç donla gezmekse, kız varken de gezersin, yokken de... ondan demedim zaten. dışardakiyle içerdeki farklı oluyo dedim. Yani dışarda nasılsan kakara kikiriysen evde oyle olmuyo. yeri geliyo 10 kaplan gücü kesiliosun herife.. bi sürü sıkıntı felan.[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ya bizde hayal edioz arkadaslarla eve cıkmayı insallah basarabiliriz hehehe hele bi mezun olup bi de uni kazanalım[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Ha tek başına çık, bi tane de kız arrkadaş bul, valla süpper olur keyfine doyum olmaz. Temizlik felanda hiiç sorun olmuyo..[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 tek kişi çıkmaya bütcem elvermez zatende 2 yada 3 kişi çıkarım heralde.[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 2-3 kişiyse hımm bak kombili daireler 550-600 den başlar.. şişli-beşiktaş taraflarında.. Cihangir pahalıdır. Taksim de oturanı dövüyolar.. O yüzden şişli-beşiktaş olabilir.. 3 oda bi salon kombili bundan 5 ay kadar once arkadaşlarım bulmuştu şişlide 550 kaata, evde iyiydi hani.. Bu biraz şans tabii. Yani boyle bulman için ayaklarına kara sular inmesi gerek.. Çok dolaşacan emlakçı.[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 3 kişi çıkın kişi başı 250-300 (faturalar aidat kira dahil) ayırmanız gerek. Hatta bence 300 anca kurtarır. 250-300 den daha az ayırmamız gerekir dersen 3 kişi, şişli-beşiktaşı salla, yani bulduğun ev işkence olur, rutubetli, güneş görmeyen felan gibi bi sürü dezavantaj biniyo fiyat düştükçe..[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 aylık ne kadar gelirin?[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Yurttan birkaç arkınla cık eve 2 olabilirde 3 kişi ideal öğrenci için 3 yıldır evdeyim ilk cıktıgımda metalurji malzeme bölümünden 3 ark ve ben 4 kişi idik ama süper anlaşıyorduk hiç sorun cıkmadı bitti bir sene sonra kendi bölümümden 2 arkla cıktım eve derken 2 kişi sbt olmak kosuluyla ilk dönem 1 ark gitti baska bolumden bi ark geldi gene 3 kişi sonra o ark mezun oldu simdi tekrar bisim bolumden bi baska ark geldi fln hiçde oyle abartı sorun cıkmıyo zaten eve cıkacagın kişiyi az cok tanıyacaksın yani ekonomik ve kültürel acıdan fln denk olcak sonrası Allah vermiş ağız konuşarak anlaşırsın biter gider ama en önemlisi sıkıntı etmicen kendine ev durumlarını stres yapmıcaksın kasıntı olmucan su gune kadar kimseylede sorunum olmadı zaten arklarda diyor birisi işte nası anlaşabiliyormusunuz diye sordugunda abi bizim bi sorunumuz olmaz zaten diye ehe sorun cıkartması muhtemel tipler bellidir kafa yapısına bakar az olgunsa anlaşırsınız güzel güzel.. liseden bi kız arkadas taksimde sıraselvilerin bi arka sokagında aşağı dogru biryerde ev tutmuştu 350m civarı veriyordu sanırsam simdi 400 olmustur herhal oralarda dolaş ama kapkaçcıydı cingeneydi fln bulasma ehe[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar