Sevkiyatci Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 arkadaşlar bu hematit taşı diye bişeyvar stresi falan alıyıor diyorlar bileniniz varmı. acilen lazımda
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 nası alıcak abi stresi TAŞ Yani mantıklımı sizce[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 sozlukte de birileri stresi alır demiş de pek inandırıcı gelmedi bana da[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 milletin kafasına atsak eylenceli olur *çat* "ANAM NE DAŞ ATIYON LAN!" "stres alır aabbi" *çötürt*[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider [Bu mesaj Chemical tarafından 07 Aralık 2004 18:25 tarihinde değiştirilmiştir]
armra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 aarkadaşlar ben o taştan satıyorum. alanlar memnun kaldı ben de kullanıyorum ! ilgilenenler özelden msj atabilirler. ------------------------------------------------------ (bundan sonra böyle)[signature][hline]
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 heuaheuha abi al stres taşı daaan strese son :)
Öne çıkan mesajlar