Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 [li]burma burma bıyıklarım, tarkan seni ayıklarım.[/li] [li]kızlar bıyıklarıma, yollar arabama hasta.[/li] [li]kula bela gelmez hak yazmadıkça, hak bela yazmaz kul azmadıkça.[/li] [li]mağaralıyım, mağaramın ayısıyım.[/li] [li]Guzelım vur hancerı kalbıme yuregım parcalansın, fazla derıne ınme cunku orda sen varsın.[/li][signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Soth, 16 Eylül 2004 18:11 tarihinde demiş ki: hmm bak filmden olabilir.uff nerden di kafam karıltı ehe. acaba gollum için gandalf mi diyodu o lafı? herneyse nerdense nerden ehe laf işte kalmış aklımda... hah hatırladım bak gandalf frodoya diyordu :)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Chiptech, 16 Eylül 2004 19:24 tarihinde demiş ki: [li]Guzelım vur hancerı kalbıme yuregım parcalansın, fazla derıne ınme cunku orda sen varsın.[/li][/i] aha bu hoşuma gitti..[signature][hline]BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman [/b] [spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_,Raistin... [/spo] E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Ben yar kendimi bildim bileli bir sana aşık sana deli Seninle açtım bu gözleri seninle kaparım ancak Yar kendimi bildim bileli bir sana aşık sana deli Seninle açtım bu gözleri seninle kaparım ancak Dur durak bilmez bu gönül Koşar peşinden bir ömür Son demindeyken hayatın Neden bu sürgün Bilirim seni sevdim zamansız Sen sabırsız ben bir arsız Hiç utanmadık inan seninle sevişirken Gel yalan yokki içinde Sen tanımadın mı onca sene Düşlerimden kalktılar Sana uyandım sadece çok ünlü bi şair yazmış ben isim varmiyim , reklama girmesin :)[signature][hline]We mek yuh feel alright (G) Wine up ya body till a mornin light (Then gal) Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G) Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because) Woman, woman, woman ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 balık verme, balık tutmasını öğret -Konfiççyus- Gideceği limanı bilmeyene hiçbir rüzgar hayırlı gelmez -(hatırlayamadım kim olduğunu)- [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 16 Eylül 2004 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Her zaman senin izindeyiz, senin için Tanrım senin için. Güçlülerin maskesi artık düşecek, Azizler var oldukça kötüler yok olacak, Böylece nehirleri sana doğru akıtacağız Ve ruhlarımızı sonsuzluğa kavuşturacağız. Inno Domini Patrik, ni Fili, Spritu Santez.[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 forumda mı okudum bilmiyorum, "gofret beyinli" lafı pek bi hoşuma gittiydi. hayatımın geri kalanında sevimli bir küfür olarak kullanmayı uygun görüyorum.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 [signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Bu söz iki-üç gün önce bi arkadaşımın "Ulan kader boyna bize vuruyo" demesiyle diğer bi arkadaşımın "sende vur malafata" demesiyle oluşmuştur. Şöyle oluyor : Kader vurduysa sana , sende vur malafata [signature][hline]Birisi bilmem kaç tarihinde demiş ki : Paticik bana karı bul lan Allahsız !!! Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: W3r3wolf, 16 Eylül 2004 19:08 tarihinde demiş ki: İmzam. aeuhaeuhaeuaehhuae lol!![signature][hline]Absolut, 10 Eylül 2004 23:56 tarihinde o kadar güzel demiş ki: Keşke sigarayı her yaşa yasaklasalarda zoraki bıraksak. Çünkü gerçekten başa bela birşey sigara. İçen herkesin bırakmak istediği birşey. Burda çıkar birileri ben seviyorum vs vs vs der birazdan ama emin olunki o da hiç başlamamış olmayı ister. Bilerek hergün biraz zehir almaktan hiçbir farkı yok ve bu yasal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Ben küçüktüm ufacıktım,top oynadım acıktım...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 benimde imazam[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Azmodai, 16 Eylül 2004 20:36 tarihinde demiş ki: "beni artik eskisi kadar sevmiyorsun..." ALLAAAAAAAAAAH CINEEEEEEET olm daha kötüsü var.telefonda ... -yanındaki kız kim? (bu arada o kız yan masadaki sesli gülen kız)[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuzu88 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 You have been banned. Nice bu hasret-i dildar ile giryan olayım Yanayım ateş-i aşkın ile büryan olayım Görmedim gönül yüzünü ah u figan etmedeyim çirkin kadın yoktur, Az votka vardır Önemli olan sınav burdaki değil, Diğer taraftaki....[signature][hline]Kestaneler.com Yeni Nesil Kestane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 http://www.professorcornbread.com/humor/jokes/confucius.php burda o konfüçyuzlardan çok var[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Diablo_Tyrael_ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 "Nerede bir Türk varsa, orayı kalbinden seveceksin" Mete Han "Türkler öldürülebilirler, fakat yenilgiye uğratılamazlar." Napoleon "Eğer bir Türk devleti olmasaydı yaratmak gerekirdi." Thiers "Türk ulusçuluğu demek, Türkçülüğü yükseltmek demektir." Ziya Gökalp "Savaşın zevkini almak isteyenler Türklerle savaşsınlar." Towshed "Türk korkmaz korkutur, bir şey isterse onu yapmadıkça vazgeçmez. Hangi işe el atarsa başarır." Semame İbni Eşreş "İnsan kalbi ettir, çürür, bozulur gider. Ey insan, onu iyi kolla! Alp Er Tunga "Madem ki ben kağanınız oldum, ordumuzun kargıları demirden bir orman, gökyüzü otağımız ve güneş tuğumuz olacaktır..." Oğuz Kağan "Yukarıda mavi gök çökmedikçe, aşağıda kara toprak yarılmadıkça, senin ilini ve töreni kimse bozamazdı... Ama sen düşmanın armağanlarına kandın; seni kurtaran atalarına isyan ettin! Yurdu böldün ve öldün!.." Bilge Kağan "Ben, hali vakti yerinde bir millete kağan olmadım... Türk milletinin, Türk devletinin adı, sanı yok olmasın diye, gece uyumadım, gündüz oturmadım, ölesiyle, bitesiyle çalıştım. Az milleti çok, aç milleti tok kıldım... Yoksul milleti zengin, tutsak milleti efendi kıldım..." Bilge Kağan v.b......[signature][hline]Daha önce hiç görmediğin aklın sınırlarını yıkacak bir yolculuk için Paranormal sırlara açılan kapı UFO NET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 all that you suffer is all that you are. billy corgan[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 çirkin kadın yoktur az votka vardır...[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 all your base are belong to us[signature][hline]Birisi bilmem kaç tarihinde demiş ki : Paticik bana karı bul lan Allahsız !!! Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Öyle bir sivilce ilacı kullanıyorum ki bir sene içicem bir daha ömür boyu hiç sivilce çıkmayacak. İşte öyle bir sivilce ilacı aldım ben... (Güzide Duran) Alpay arka ayağını burktu!.. (Türkiye-Brezilya maçından...) Vücudundan kurtul. Sadece zihnin ve ruhunla yaşa... O zaman toprağın altında nefes alabilirsin... (Cüneyt Arkın) Mozart dinlemiyorum ama Türkiye`ye gelirse konserine mutlaka giderim. (Emrah) Şimdi de Pink Floyd ve arkadaşları söylüyor: The Wall... (TRT 3 spikeri) Kanada gibi denizaşırı ülkelerde çok bulundum... (Britney Spears) Birçok arkadaşımın içime girmesine izin verdim ve ben öyle her arkadaşımı içime alan biri değilimdir!!! (Deniz Akkaya) [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 17 Eylül 2004 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: in this world, man's destiny is controlled by some transcendental entity or law (like the hand of god) . at least, man knows that he has no control over his own will berserk[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ımmm,eee,şeyy maddenin 3 hali var.. (lise fizikçimize soru sordumuzda ne olursa olsun konuyu dondurup dolaştırıp getirdiği yer, baya mesaj yüklü :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Ekşi sözlükte gördüm aynen yazıyorum ahuah solcunun eskisinden sağcının yenisinden ibnenin gizlisinden koru yarabbi..[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Ya$amak bir agac gibi tek ve hur ve bir orman gibi karde$cesine Bu hasret bizim N. Hikmet[signature][hline]:rock:[b]Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar