Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizi sizden alan laflar..

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Bir çok insan ölmeyi hakeder,ölenlerin bir coguda yaşamayı.ölenleri geri getiremeyecegin gibi,yaşayanlarıda öldürme hakkın yoktur...(tam bölemiydi hatırlamıyorum degisik yazmış olabilirim)[signature][hline]DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
CoH
Sardius-magic/controller-justice
Sardius II-magic/blaster-justice
Sosyal ağlarda paylaş

1-Belki de bu dünya başka bir gezegenin cehennemidir.
*!bu söz için Kurabiye canavarına teşekkür eder*

2-Wellcome to the real world..[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili

Ö.Hayyam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soth, 16 Eylül 2004 11:31 tarihinde demiş ki:
Bir çok insan ölmeyi hakeder,ölenlerin bir coguda yaşamayı.ölenleri geri getiremeyecegin gibi,yaşayanlarıda öldürme hakkın yoktur...(tam bölemiydi hatırlamıyorum degisik yazmış olabilirim)

bu hangi filmdendi yaw iki saattir dusunuyorum aklıma gelmedi[signature][hline]
My loving heart
Lost in the Dark
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben bunu sanırım bi kitabta okumuştum. bende hatırlayamadım ama forgotten realm den olabilir.[signature][hline]DAOC
CoH
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Abus, 15 Eylül 2004 21:34 tarihinde demiş ki:
Hayatında bir yakın arkadaşların vardır bir de dostların vardır.Bir gün hapise düştüğünde kefaletle seni çıkartacak olanlar yakın arkadaşlarındır.Dostların ise yanında senle kodeste oturmakta olanlardır.

en güzellerinden biri[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mix-, 16 Eylül 2004 15:19 tarihinde demiş ki:

bu hangi filmdendi yaw iki saattir dusunuyorum aklıma gelmedi

Filmde değil o.
J.R.R Tolkien'in bir lafı.

"Many that live deserve death. And some die that deserve life. Can you give it to them? Then be not too eager to deal out death in the name of justice, fearing for your own safety. Even the wise cannot see all ends."[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
Sosyal ağlarda paylaş

Gidiyorum suların aktığı yöne doğru...
Buda benden (gerçi bu tip çok var)
Yaşamadığım için pişman olmaktansa yaşayıpta pişman olurum...[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

İmzam! Ve de En iyi Bildigim Sey Hicbir Sey Bilmedigimdir[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken
Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina
Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye
Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye
Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine

Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 16 Eylül 2004 15:44 tarihinde demiş ki:
said:
-Mix-, 16 Eylül 2004 15:19 tarihinde demiş ki:

bu hangi filmdendi yaw iki saattir dusunuyorum aklıma gelmedi

Filmde değil o.
J.R.R Tolkien'in bir lafı.

"Many that live deserve death. And some die that deserve life. Can you give it to them? Then be not too eager to deal out death in the name of justice, fearing for your own safety. Even the wise cannot see all ends."

hmm tamam sagol bilgilendirdigin icin
forgotten realmsdan olmadıgına emin misin peki? daha once duyduguma yada okuduguma emindim cunku. tolkieni okumadım. (lotr filmde geciyor muydu yoksa?)[signature][hline]
My loving heart
Lost in the Dark
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bak filmden olabilir.uff nerden di kafam karıltı ehe. acaba gollum için gandalf mi diyodu o lafı? herneyse nerdense nerden ehe laf işte kalmış aklımda...[signature][hline]DAOC
CoH
Sosyal ağlarda paylaş

acıma acınacak duruma dusersın
acımayana acımazlar
(bu bir çelişki mi ) (saka yapıom haa cıddıye almayan bu sozlerın ıkısını de cok cıddıye alıom)

BİLGİ KUWWETTİR.
Mustafa Kemal Atatürk[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

din toplumların afyonudur..(karl marx)
----------------------------
müdür müdür müdür?(ihsan yıldırım)
D'OH(homer simpson)
kılla erkek olunsaydı k.tte çıkmazdı(orijini estel değil bnm kardeşim)
lezbiyenleri izliyorum, sanki yolda beni gördükleri zaman "işte heteroseksüel olmamamın sebebi bu" diyorlar (george costanza)[signature][hline]Absolut, 10 Eylül 2004 23:56 tarihinde o kadar güzel demiş ki:
Keşke sigarayı her yaşa yasaklasalarda zoraki bıraksak. Çünkü gerçekten başa bela birşey sigara. İçen herkesin bırakmak istediği birşey. Burda çıkar birileri ben seviyorum vs vs vs der birazdan ama emin olunki o da hiç başlamamış olmayı ister. Bilerek hergün biraz zehir almaktan hiçbir farkı yok ve bu yasal.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaratıyorsun bi de takip et (ihsan yıldırım)
(sanırım erdıl yasaroglunun bı karıkatıruydu )
uzgunuz babanız dikelek oldu (bu lafı ne zaman hatırsam gulerım) [bogle bı hastanenın bı odası 10 tane yatak war 1 i dik duruo ehehe][signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

hyr bahadır baruter ve fatih solmaz işbirliği

bkz : lombak kitap 1[signature][hline]Absolut, 10 Eylül 2004 23:56 tarihinde o kadar güzel demiş ki:
Keşke sigarayı her yaşa yasaklasalarda zoraki bıraksak. Çünkü gerçekten başa bela birşey sigara. İçen herkesin bırakmak istediği birşey. Burda çıkar birileri ben seviyorum vs vs vs der birazdan ama emin olunki o da hiç başlamamış olmayı ister. Bilerek hergün biraz zehir almaktan hiçbir farkı yok ve bu yasal.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...