huun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Everybody is a book of blood; wherever we're open, we're red. - Clive Barker[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Acıma yetime, döner koyar g..tüne...[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 All i said to you...even this...is a lie. -Sana söylediğim herşey...bu bile...bir yalandı.[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Bir çok insan ölmeyi hakeder,ölenlerin bir coguda yaşamayı.ölenleri geri getiremeyecegin gibi,yaşayanlarıda öldürme hakkın yoktur...(tam bölemiydi hatırlamıyorum degisik yazmış olabilirim)[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 1-Belki de bu dünya başka bir gezegenin cehennemidir. *!bu söz için Kurabiye canavarına teşekkür eder* 2-Wellcome to the real world..[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garlic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 omnes vulnerant ultima necat! (hepsi yaralar, sonuncusu öldürür!)[signature][hline]Hell on Wheels - Motorcyclemania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 mademki türksün , göster ürksün[signature][hline] curious about me ? photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 sex is a game love is a name forget the name and play the game[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Soth, 16 Eylül 2004 11:31 tarihinde demiş ki: Bir çok insan ölmeyi hakeder,ölenlerin bir coguda yaşamayı.ölenleri geri getiremeyecegin gibi,yaşayanlarıda öldürme hakkın yoktur...(tam bölemiydi hatırlamıyorum degisik yazmış olabilirim) bu hangi filmdendi yaw iki saattir dusunuyorum aklıma gelmedi[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 valla ben bunu sanırım bi kitabta okumuştum. bende hatırlayamadım ama forgotten realm den olabilir.[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Abus, 15 Eylül 2004 21:34 tarihinde demiş ki: Hayatında bir yakın arkadaşların vardır bir de dostların vardır.Bir gün hapise düştüğünde kefaletle seni çıkartacak olanlar yakın arkadaşlarındır.Dostların ise yanında senle kodeste oturmakta olanlardır. en güzellerinden biri[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 size does not matter[signature][hline]Öfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Kadınlar affetmez ama unutur; Erkekler affeder ama unutmaz Portekiz Atasözü[signature][hline]Kadınlar affetmez ama unutur; Erkekler affeder ama unutmaz Portekiz Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: -Mix-, 16 Eylül 2004 15:19 tarihinde demiş ki: bu hangi filmdendi yaw iki saattir dusunuyorum aklıma gelmedi Filmde değil o. J.R.R Tolkien'in bir lafı. "Many that live deserve death. And some die that deserve life. Can you give it to them? Then be not too eager to deal out death in the name of justice, fearing for your own safety. Even the wise cannot see all ends."[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Gidiyorum suların aktığı yöne doğru... Buda benden (gerçi bu tip çok var) Yaşamadığım için pişman olmaktansa yaşayıpta pişman olurum...[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 İmzam! Ve de En iyi Bildigim Sey Hicbir Sey Bilmedigimdir[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Alexi_Septimus, 16 Eylül 2004 15:44 tarihinde demiş ki: said: -Mix-, 16 Eylül 2004 15:19 tarihinde demiş ki: bu hangi filmdendi yaw iki saattir dusunuyorum aklıma gelmedi Filmde değil o. J.R.R Tolkien'in bir lafı. "Many that live deserve death. And some die that deserve life. Can you give it to them? Then be not too eager to deal out death in the name of justice, fearing for your own safety. Even the wise cannot see all ends." hmm tamam sagol bilgilendirdigin icin forgotten realmsdan olmadıgına emin misin peki? daha once duyduguma yada okuduguma emindim cunku. tolkieni okumadım. (lotr filmde geciyor muydu yoksa?)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 [signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice [Bu mesaj Soth tarafından 16 Eylül 2004 18:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 hmm bak filmden olabilir.uff nerden di kafam karıltı ehe. acaba gollum için gandalf mi diyodu o lafı? herneyse nerdense nerden ehe laf işte kalmış aklımda...[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 acıma acınacak duruma dusersın acımayana acımazlar (bu bir çelişki mi ) (saka yapıom haa cıddıye almayan bu sozlerın ıkısını de cok cıddıye alıom) BİLGİ KUWWETTİR. Mustafa Kemal Atatürk[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 din toplumların afyonudur..(karl marx) ---------------------------- müdür müdür müdür?(ihsan yıldırım) ---------------------------- D'OH(homer simpson) ---------------------------- kılla erkek olunsaydı k.tte çıkmazdı(orijini estel değil bnm kardeşim) ---------------------------- lezbiyenleri izliyorum, sanki yolda beni gördükleri zaman "işte heteroseksüel olmamamın sebebi bu" diyorlar (george costanza)[signature][hline]Absolut, 10 Eylül 2004 23:56 tarihinde o kadar güzel demiş ki: Keşke sigarayı her yaşa yasaklasalarda zoraki bıraksak. Çünkü gerçekten başa bela birşey sigara. İçen herkesin bırakmak istediği birşey. Burda çıkar birileri ben seviyorum vs vs vs der birazdan ama emin olunki o da hiç başlamamış olmayı ister. Bilerek hergün biraz zehir almaktan hiçbir farkı yok ve bu yasal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Yaratıyorsun bi de takip et (ihsan yıldırım) (sanırım erdıl yasaroglunun bı karıkatıruydu ) uzgunuz babanız dikelek oldu (bu lafı ne zaman hatırsam gulerım) [bogle bı hastanenın bı odası 10 tane yatak war 1 i dik duruo ehehe][signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 hyr bahadır baruter ve fatih solmaz işbirliği bkz : lombak kitap 1[signature][hline]Absolut, 10 Eylül 2004 23:56 tarihinde o kadar güzel demiş ki: Keşke sigarayı her yaşa yasaklasalarda zoraki bıraksak. Çünkü gerçekten başa bela birşey sigara. İçen herkesin bırakmak istediği birşey. Burda çıkar birileri ben seviyorum vs vs vs der birazdan ama emin olunki o da hiç başlamamış olmayı ister. Bilerek hergün biraz zehir almaktan hiçbir farkı yok ve bu yasal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 İmzam.[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Mortis, 15 Eylül 2004 20:50 tarihinde demiş ki: "Bana yağmuru anlatma, yağdır." (Victor Hugo) karizmamisin lan zibidi![signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar