diezburak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ya daha önce defansif warrior olan var mı nasılacaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diezburak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bende geçtim sonunda xıgenon a ;( nasıl bir karakter açsam defansif warrior olup str yüklenicem ilerde iyi atağım olur mu acaba defansif warior olan varsa yanıtlasın hem defansif hem de ATTACK!!!! olmak istiyoRUM!!!!!!!! ---------------------------------------------------------- birgün herkez fenerli olacak AMA geri kalan 364 gün BJK'lı...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Defans warior olursan lvl45 te provoke icin sizi randevuyla cagırırlar harpy partilerine :D kısaca party sıkıntısı cekmezsiniz.Defense warior da 62 ye kadar dmg beklemeyin,ama 60 a geldiginizde skilleri attack a cevirirseniz sworddance la istediginiz herkesi oldurursunuz.Defense wariorlar hp item takar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Forumu biraz arastır daha önce ben acmıstım böyle bir konu.Bu arada dmg istiyorsan assasian ol,warior olmanın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 LvL 60 a kadar warrior dan pek bir sey beklemeyin. ama 60 dan sonra saglam itemlerle ve iyi ayarlanmıs stat larla Ezer gecerus olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar