diezburak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ya daha önce defansif warrior olan var mı nasılacaba
diezburak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bende geçtim sonunda xıgenon a ;( nasıl bir karakter açsam defansif warrior olup str yüklenicem ilerde iyi atağım olur mu acaba defansif warior olan varsa yanıtlasın hem defansif hem de ATTACK!!!! olmak istiyoRUM!!!!!!!! ---------------------------------------------------------- birgün herkez fenerli olacak AMA geri kalan 364 gün BJK'lı......
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Defans warior olursan lvl45 te provoke icin sizi randevuyla cagırırlar harpy partilerine :D kısaca party sıkıntısı cekmezsiniz.Defense warior da 62 ye kadar dmg beklemeyin,ama 60 a geldiginizde skilleri attack a cevirirseniz sworddance la istediginiz herkesi oldurursunuz.Defense wariorlar hp item takar.
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Forumu biraz arastır daha önce ben acmıstım böyle bir konu.Bu arada dmg istiyorsan assasian ol,warior olmanın anlamı yok.
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 LvL 60 a kadar warrior dan pek bir sey beklemeyin. ama 60 dan sonra saglam itemlerle ve iyi ayarlanmıs stat larla Ezer gecerus olabilirsin.
Öne çıkan mesajlar