Geez Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Yenl aldigim oyunlarin redeem code larini hep invalid diyor. Ama online oynayabiliyorum. Ben mi yanlis yere giriyorum anlamadım. yardımlarınızı esirgemeyin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 oyunun redeem code'u derken? Genelde eşantiyon olarak verilen oyun kodları falan var. O tarz birşey mi? online oyun oynaman ile redeem code'un alakası ne zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 BlaCk said: oyunun redeem code'u derken? Genelde eşantiyon olarak verilen oyun kodları falan var. O tarz birşey mi? online oyun oynaman ile redeem code'un alakası ne zaten? mesela ffa da adamların orjinal isimlerini göremiyorum falan filan. Asasins creed oynanmıyor. Gears of war da öyle oynanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar