yevaud Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 bi arkadaş derhaneye iş başvurusu yapcak CV örneği lazım elinde olan varsa göndersin lütfen [email protected][signature][hline]ı was soldier ----------------------------------- 195.174.96.4 MHZ Radio Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 google dan cv diye aratmak, kesinlikle paticikten daha güvenlidir.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 eheh:) kesinlikle[signature][hline] -|Paticik Kısayol Menüsü|- |İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ya bu google diyorsunuz ama bürsürü link çıkıyor ben deliriyorum istediğimi bulana kadar siz nasıl hemen buluyosunuz (" işareti olayını biliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Linktekiler doğruysa kendimi kötü hissetim bir anda o kadar yaşlanmışmıyız diye bana en yakın yıl bizim dünür Absoult ama oda ben daha ilkokula başlamışken doğmuş. Neyse, gelelim konu başlığına, Öncelikle Kişisel bilgilerini oluştursun, ad,soyad,adres,tlf vb gibi. Arkasından iş tecrüblerini yazdın tarihsel sırlama ile son tarihten ilk işine kadar ve detaylı. O pozisyonlarda kaç yıl çalıştı kısa görev tanımı neydi gibi. Sonrasında eğitim durumunu yazsın son bitirdiği okul, bitirme tezi neydi ,kısa tanımı vb gibi. Arkasından diğer bilgiler başlığı altında yabancı dil bilgileri, bilgisayar bilgileri, katıldığı kongre,seminer, sempozyum vb gibi diğer kapsama giren bilgileri yazsın en son olarak da hobileri, referansları yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 kariyer sitelerinde bi sürü cv örneği var. Kariyer.net'e bi bak derimo da olmadı word'te cv taslağı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar