Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Av macerası (resimli)

yevaud

Öne çıkan mesajlar

abi adam anlatmışya domuz tarımı kötü yönde etkiliyormuş ve insanın can güvenliğinide tehtit ediyormuş bu nedenler yeterli bence sonuçta o bölgedeki domuz sayısının belli bir sayıyı geçmemesi için yapılan avdan daha normal bi av olamaz yani..
tabi avlanan domuz fedaykının dedii gibi bilşekilde bi kiliseye fln bağışlansada pekde anlamlı bir av olurdu[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction

[Bu mesaj Obscura tarafından 07 Aralık 2004 14:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
beefsteak, 07 Aralık 2004 10:43 tarihinde demiş ki:
said:
screamer, 07 Aralık 2004 10:15 tarihinde demiş ki:
Domuz tarımın bir numaralı düşmanıdır en azından Antalya da bu durum geçerli.

tam tersi de gecerli tarim da domuzlarin bir numarali dusmani..

tamam o zaman tarım yapmayalım domuzlar ölmesin biz neyle beslenicez? paso et yeriz..ama bi dakka et yemek için de hayvan öldürmek gerekiyor? *!Dank!* Fatal Error ![signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

domuz avlamak saçma biraz sonuçta yemiyorsunuz
ama aşırı populasyonu olursa avlanmaya açılması mantıklıdır tabii
çünkü doğal düşmanı çok az ve çoğalıyorlar ayrıca sayıları artınca zararlılar

domuz avlamak 2 yada 1 kişiyse sağlam höt ve topuk istiyen bi iştir
vurunca yere yığılmazsa yanınızda başka insanlar da ateş etmiyorsa size saldırıcak:D reload ederken koşmak ayrı mesela tabii

birde ağaçlara falan çıkmayı bilmek gerekiyor malum nereye kadar kaçacan

ama 4 5 kişiyse rahat olaydır tabii

gidin kuş avlayın ya ne güzel bıldırcın işte heh

mesela fillerin avlanması yasaktır
ama safarilerde fil avlanıyor
nasıl derseniz
şimdi önce sağlam bir ücret veriyorsunuz ve bu ücret oradaki filleri koruyan yere gidiyor
sonra size çok yaşlı bir fil buluyorlar
onu istediğiniz gibi vurabiliyorsunuz çünkü zaten yakında ölücektir ve daha üremesi mümkün değildir ve verilen ücrette diğer fillerin korumasına gidiyor
ama yaralayıp kaçırırsanız çok büyük bir tazminat ödüyorsunuz çünkü hayvan acı çekiyor ölmüyor ve çevresine zarar vermeye başlıyor
avcılık düzeninde yapıldığında zararlı değildir yararı bile olabilir[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Sosyal ağlarda paylaş

Yukardaki örnek de insanın aslında medeni geçinip de bilinç altında ne kadar vahşi olduğunu gösteriyor.

Para karşılığı bir canlıyı öldürme hakkını alma, onun ölümünden zevk alma, onla eğlenme.

Yazık ya, anlayamıyorum ben gerçekten.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul
Sosyal ağlarda paylaş

Ufak bir ayrıntı ; domuz'a her mermi işlemez hehe.

vaay cılgın necro alexi septimus da burdaymıs :) , domuza şavrotin işler bide domuz dolusu diye bi cesit büyük sacmalı fişek var ama o işlese bile öldürmez gibime geliyo.şavrotinide her adam sıkamaz zaten cok teper silah omzunuzu mafeder,bide simsiyah bi duman cıkarır.bi zamanlar benimde en büyük hayalim domuz derisinden bi mont yapmaktı ama aradım taradım köpek olmayınca avlayamadım bi türlü :).
Sosyal ağlarda paylaş

pozitiff laflarina dikkat et kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok burada tartisiliyorsa bu konu adam akıllı tartisin bilmiorsanizda konuşmayin istersen bi dene bakalim avci olmayi becerebilicekmisin "ZEKİ" kardeşim benim[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------|
|---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----|
|Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim|

[Bu mesaj BlacKDagger tarafından 07 Aralık 2004 16:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu saçmalamayın ben köyümden biliyorum adam ekiyor biçiyor sene sonunda bütün yıl idare etceği toprağı hazırlıyor bir domuz gelip bütün seneki mahsulu mahvediyor. Şehirde yaşayınca anlam veremessiniz buna ama bu kadar kötü bişi yoktur. Hatta bizim köyde domuz avlayıp getirenlere çiftçiler para verirler. Anlıyacağınız sakat bişidir domuz. ve tarım için çok tehlikelidir.[signature][hline]Elleme orama burama ya!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 07 Aralık 2004 15:24 tarihinde demiş ki:
Para karşılığı bir canlıyı öldürme hakkını alma, onun ölümünden zevk alma, onla eğlenme.

Yazık ya, anlayamıyorum ben gerçekten.

bu ayrı
ve bunu seven insanları yararlı amaçlara kullanmak ayrı[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Sosyal ağlarda paylaş

acıma duygun yoksa ve ateş edebiliyorsan avcı olursun zor birşey değil. bi de şunu zevk için yapanlar var ya ölen hayvandan çok öldüren insana acıyorum[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...