pozitiff laflarina dikkat et kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok burada tartisiliyorsa bu konu adam akıllı tartisin bilmiorsanizda konuşmayin istersen bi dene bakalim avci olmayi becerebilicekmisin "ZEKİ" kardeşim benim[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim|
[Bu mesaj BlacKDagger tarafından 07 Aralık 2004 16:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Yahu saçmalamayın ben köyümden biliyorum adam ekiyor biçiyor sene sonunda bütün yıl idare etceği toprağı hazırlıyor bir domuz gelip bütün seneki mahsulu mahvediyor. Şehirde yaşayınca anlam veremessiniz buna ama bu kadar kötü bişi yoktur. Hatta bizim köyde domuz avlayıp getirenlere çiftçiler para verirler. Anlıyacağınız sakat bişidir domuz. ve tarım için çok tehlikelidir.[signature][hline]Elleme orama burama ya!
Penthesilea, 07 Aralık 2004 15:24 tarihinde demiş ki:
Para karşılığı bir canlıyı öldürme hakkını alma, onun ölümünden zevk alma, onla eğlenme.
Yazık ya, anlayamıyorum ben gerçekten.
bu ayrı
ve bunu seven insanları yararlı amaçlara kullanmak ayrı[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
acıma duygun yoksa ve ateş edebiliyorsan avcı olursun zor birşey değil. bi de şunu zevk için yapanlar var ya ölen hayvandan çok öldüren insana acıyorum[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Öne çıkan mesajlar
BlacKDagger
|---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----|
|Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim|
[Bu mesaj BlacKDagger tarafından 07 Aralık 2004 16:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Lixad
Sosyal ağlarda paylaş
Chemical
bu ayrı
ve bunu seven insanları yararlı amaçlara kullanmak ayrı[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Sosyal ağlarda paylaş
Phlox
Sosyal ağlarda paylaş