kucukti Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Arkadaşlar ben bu foruma ve bu tarz oyunlara yeniyim... Ama her ikisinin de hastası olucam sanırım. Ben İTÜ yurdunda kalıyorum bizim ulaknet üzerinden t2-t3 ayarında bir bağlantımız (10mbit/100mbit) var bunu değerlendirmek istiyorum okul bitmeden.. Ama yurttan grup halinde oynamak istiyoruz oyunu 1000 kişilik bir yurt bizimki en az 50 adam cikar oynucak.. Benim arkadaşlardan 4-5 kişi düşünüyoruz oyunu almayı ancak tek bir everquest dvdsinden birden fazla makinaya kurulum yapılarak daha sonra net üzerinden alacağımız ayrı ayrı aylık accountlar ile oyunu oynayabilir miyiz.. Arkadaşlar şimdi belki sizler çalışan insanlar ya da para sorunu pek olmayan insanlarsinizdir... Ama öğrenci olduğumuzdan bu oyunu herkesin alma imkanı olmayacaktır.. Yardımlarınızı bekliyorum.. Extra bir soru daha sorayim sistemim amd barton 2600+ 1gb dual ddr sapphire 9600xt Bu sistemle oyunu rahat oynayabilir miyim.. Sitedeki sistem gereksinimlerine gore oynarim gibi gozukuo ama sonucta online oynanan bi oyun bunun da etkisi olacaktır ne diosunuz.. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Zaten net ten cd key alınırkende aynı fiyatı ödersiniz ve aksine elinizde oyunun kutusu olmaz lakin sony nin böyle bir uygulaması yok.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar