Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yataklara düştüm yardım edin !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Dimmu Borgir resimlerine bakıyoduk bi anda bi gaz geldi ve çılgın corel draw kasışları sonucunda bi anda bu ortaya çıktı. İnsan DİİL !!!
Resimdeki şahıs ben oluyorum(surat) :)

Resmin Orjinali[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -*
Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986

Mesaj tarihi:
Bu kadar jack içersen olucağı budur. yengemiz görmesin bu resmi dinlemez ne jack ne slash valla =))[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time!
Mesaj tarihi:
yataklara düştüm deyince...

ne fesat adamım ben :-P[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 05 Aralık 2004 01:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
SAkalları kesmişsin :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!

Spector, 02 Aralık 2004 15:23 tarihinde demiş ki:
cok zor durumdayim herkez bi kere döt verse olurmu bap piliz lutfen

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Mesaj tarihi:
yardım edin yakında bitecek o jack yeni serum (jack) alın ... :D[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -*
Mesaj tarihi:
sarışına hasta oldum. (Orjinaline bakın-onda sansür yok :D)[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
Mesaj tarihi:
hatun güzele benzio :P[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki:
I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old..
Who is you?
Mesaj tarihi:
yani ben piksel piksel boyuyorum siz yine sarışına gidiyorsunuz kardeşim olmazki bu ne abazalık aldı başını gidiyorculuktur ?*! :D[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -*
Mesaj tarihi:
abi senin çok ince detaylara girmişin.Yane orji resimle çok da büyük bi fark yok.Değişen tek şey sansür.Sansürü kınıyorum.No sansür aehuaehuaeh.Abi şimdi öle etekli bi hemşireyi görünce napiim abi :D[signature][hline]ICQ
MSN
Mesaj tarihi:
yok cnm sansür belli bi miktarda daima lazımdır yoksa forum cıvır :D
zaten yeterince uçuk bi resim oldu mehehe[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -*
Mesaj tarihi:
yiaa cnm sıkıldı dün gece yaptım işte
zuaeauuheauhasdaf[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -*
Mesaj tarihi:
gelicek gelicek var zaten başka böyle abidik gubidik resimlerim ama montaj pek kasmamıştım :)[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -*
Mesaj tarihi:
bende hasta oldun sandım.. geçmiş olsun dileklerimi iletecektim..

şeytan doldurur yapmayın gözünüzü sevim.

ayrıca orj. hazır bir resim bulduktan sonra üstünde oynamak kadar kolay bişe yoktur.. bu da dip not olsun mu? olsun..[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı...
Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK...

i
cq ¦ msn ¦ mail
  • Yeni Oluştur...