Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Selam ahali, Şimdi ben bir gazla 1024 adsl aldım ve yanınada zoom x4 5551 modem aldım ama sanırım azıcık elimde patladı: İnternetteyken(yani ışık devamlı yanarken) telefon çaldığında veya ben birini aradığımda linkin ışığı yanıp sönmeye başlıyor ve net gidiyor... Telefon kapandığında net geliyor... Bu adslde böylemidir yoksa benim donanımsal bir denyoluğamı maruz kaldım acaba? (kaldıki zoom x4 modemin özelliği splitter olmasıydı) Fikri olan varmı arkadaşlar?[signature][hline]İnatla Hala Zenciyiz[/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 filtre taktın mı?Büyük ihtimal filtre takmassan böyle sorunlar olur[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Filtre nasıl takılıyor acaba? Sanırım x4 le birlikte çıkıyor ama nedir nasıl olur hiçbir fikrim yok.[signature][hline]İnatla Hala Zenciyiz[/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ana hattın kablosunu modemin arkasında adsl yazan yere tak.telefon kablosunu ise modemin arkasında phone yazan yere tak sorun olmaz.x4lerde filtre dahilidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar