horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 önce buradan veya şuradan grup ve şarkı adımızı beğeniyoruz. akabinde de şurdan liriklerimizi hazırlıyoruz. en son olarak da arkadaşlarla toplanıp enstrümanlara vuruyoruz. geçmiş olsun. :P[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ahah eet kesinlikle sana tam destek katiliyorum sadece gitarda pena sallasan bile blackmetal olur iiiyyyy NEFRET EDİORUM BLACKDEN FALAN artik metali sevmiorum zaten bi power dinliorum o kadar... oda nadir..[signature][hline][ =o= Konsol Yetkilisi ] [FinalFantasy-TR] [Bu mesaj BlacKDagger tarafından 07 Aralık 2004 14:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Hah hah ne kolay ya :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Blood Red çıktı, lol. My Master spirals leathery requiem Thine eyes collapse from labrynthine nothingness Icarus slices nocturnal prayers I whisper incessant passion A black cat secretes unfathomable sepulchre Black cats eviscerate blackened eclipse Vermin regret delicate treachery Souls drink lonely decay Faith grovels before baleful deception The moon spirals yearning rapture Ravens suck unfathomable soul Wolves kiss melancholy effervescence Blazing pinions shudder from diseased webs The slave entangles velvet terror Prayers shudder from beloved abattoir Vermin recoil from fleeting minions[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says: Quid vesper ferat, incertum est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 aha super tankard'in da dedigi gibi SATAN! - To Antichrist we pray EVIL! - To hit the charts one day[signature][hline]BI' TEPKI VERIN ULEAAAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Belli başlı özellikler var ama :) Bir kere, G, O, R, T, H harfleri çok önemlidir. Hatta, GORATH, GOROTH vs. şeklinde bitenler kraldır. Her harf bir özellik simgeler. Mesela R olduğu zaman, rrrrrrrrrrr yani aralıksız cross olucak demek =) Morbid isminin önüne, arkasına, içine, üstüne, altına bir kelime sokarak grup ismi yapabilirsiniz.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 "Morbid isminin önüne, arkasına, içine, üstüne, altına bir kelime sokarak grup ismi yapabilirsiniz" lol. my thoughts exactly..[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 blackmetal işte bu kadar kolay davula durmadan vur 4 , 6 ,4, 4,7 die aralarda pena ile bole dididididididididiid ciciicciicicicicici ziizzizizizizizi die git oldu sana işte[signature][hline][ =o= Konsol Yetkilisi ] [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Ha bu arada, Black Metal'in gerçekten çok baba grupları vardır, onlara laf söyletmeyiz =) Dimmu Borgir'i sevmeyen ölsün mesela heh Edit : Tabiki şaka amaçlı açtığının farkındayım ben de dalga geçtim zaten üstteki mesajımda :) Ama güzel gruplar da olduğu su götürmez onu söyledim.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul [Bu mesaj Penthesilea tarafından 07 Aralık 2004 14:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 şimdi tür ile dalga geçmeyelim (veya istihza yapıyorsan) ciddiye almayalım. komik bu.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 nifret ederim hepsinden :)[signature][hline][ =o= Konsol Yetkilisi ] [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ya ben sevmiorum dedim dalga geçmedim geyik yapiorum ama sevmem yanio[signature][hline][ =o= Konsol Yetkilisi ] [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ÇOK GÜLDÜM... Önerdiği Grup adına bakar mısınız: Acronichal Vampire Lesbians in Disgust gerçi grubun acronymic hali de anlamlı olsa bitirici olurmuş ama bu da çok güzel !!!![signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L31 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 on the Bloody Carcass of Zeus - The Souls of the Intestinal Rays This torrential rain desires sweet psychosis My slave whispers clandestine requiem Everything curses blasphemous divide Evil cries velvet soul Sinners recoil from serpentine beauty My prey scoffs at darkened splendor Seraphim writhe celestial needles Bats devour enraptured eclipse Spiders devour luscious prayers Sorrow mourns serpentine passion Wolves hide under hollow beauty Harpies whisper mocking graves Vengeful cripples recoil from labrynthine decay My anguish curses delicate poison Faith ascends celestial nothingness Everything writhes leathery effervescence[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 yazık size gerçekten... bende black metal gruplarının tip ve davranislarini tasvip etmiyorum ama yukarda yazan insanların hicbiri black metalin doğurduğu onlarca başyapıtın farkında değil. True metal lafına en ufak saygısı olan insan bu şekilde yorum yapmaz ... popunuzla mutlu hayatlar[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 bence saçma birşey sırf random ve uyumsuz sesler ya:D bi temposu olur neblim mantığı olur uyumu olur.. yok abi aykırı insanız biz dicekler ya güzel bir parçanın tamamen zıttını yapıyorlar plaj gitarcılığı gibi birşey:D o hiç olmassa daha uyumlu eheh[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Torturakoth - Beneath a Melancholic Winter Surrounded By Satanic Pentagrams Grup benden, sarki onlardan. hehehehe dur bide submit edeyim...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: ReBeL, 07 Aralık 2004 15:24 tarihinde demiş ki: yazık size gerçekten... bende black metal gruplarının tip ve davranislarini tasvip etmiyorum ama yukarda yazan insanların hicbiri black metalin doğurduğu onlarca başyapıtın farkında değil. True metal lafına en ufak saygısı olan insan bu şekilde yorum yapmaz ... popunuzla mutlu hayatlar Eğer sen bunu ciddiye alıyorsan bi kere, kompleksli bir insansın. Cradle, Dimmu, eski Samael, Slayer, Gehenna, Darzamat gibi birçok black metal grubunu severek dinlerim, hatta Abazagorath'tan bile cidden sevdiğim bir şarkı vardır. Yeri geldi mi, insan böyle şeylerle dalga geçebilmeli. Ayrıca, mantar gibi üreyen aptal black metal gruplarına süper bir gönderme var burada, ben çok beğendim şahsen.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Adam ciddiye almış yuh.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: BlacKDagger, 07 Aralık 2004 14:49 tarihinde demiş ki: ahah eet kesinlikle sana tam destek katiliyorum sadece gitarda pena sallasan bile blackmetal olur iiiyyyy NEFRET EDİORUM BLACKDEN FALAN artik metali sevmiorum zaten bi power dinliorum o kadar... oda nadir.. LAAAN! olm sen bizim grubun gitaristisin farkındaysan? atmiim şimdi gruptan seni! :) ahah adam metal sevmiorum demiş ya![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 sevmiorum blackmetal tamamen trash vede rockdan sonra bi kitle adamlarin hadi piyasa muzik yapalim diye cıkarttigi bir tür her ne kadar sözleri bazilarinin cok derin olsada piyasa olmaya calisan ama basarili olamayan bir tarz... olm ben bisi demiyorum black metal ole cok ahhsam bi tarz deil bu arakdasimizin dedigi gibi metal sevmiorum o akadar artik fakat dinlemiyorumda deil arada bir power falam dinliorum o kadar bide nightwishin yeri ayri :)[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| [Bu mesaj BlacKDagger tarafından 07 Aralık 2004 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hiçbir zaman kös bir düşünce içerisinde değilim merak etme. işe yarıyanlarını yaramayanlarına vurduğun zaman sayının 0 a ya yaklaştığınında farkındayim ama bu forumda 40 yılın başı açılan blackle alakalı bi posttanda bu şekil yorum cikmasinaydi tepkim.[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 return to thr pit de mp3 DL'ları da var ama pek çoğu başarısız kayıtlar. Ben bu ince tür ayrımını bir türlü anlayamadım. hangisi black hangisi death, power nedir, gore hangisine denir anlamış değilim. Bir türe ait olan grup hep ayni çizgide mi müzik yapar nedir ki bu şimdi? Bana sordukları zaman bilmemne türü sever misin diye, grup söyle diyorum mecburen... hiçbi zaman anlamadım o tür isimlerini. Penth'e de katılıyorum. Bazı gruplar iyi bazıları ÇOK KÖTÜ. inflames'e (hangi türe giriyorsa artık) kötü diyebilecek var mıdır?.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L31 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 sakinleş kardiş. black metal konusu o kadar da az açılmıyo. gayet komik bu. numbla beraber böyle bi tane yapmayı düşünüyoruz ciddi olarak.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 bu ne ya aklıma gelen kelimeleri direk yazsam daha mantıklı şeyler çıkar :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar