screwy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Merhaba bugun 2 arkadasım benden laptop tavsiyesi istedi ve ben laptopla ilgili hic bisey bilmedigim icin kendilerine cevap veremedim duzgun onlar icin sizden tavsiye istiycem. Birincisi 15 inc civarı yuksek ram yuksek islemci hızı cok iyi bi ekran kartına ihtiyacı yok genellikle kod calıstırıcak dizi izlencek facebook bakılcak bi pc ne kadar hafif okadar iyi. Windows istiyo macbook pro al icine windows bootu koy dedim beceremem dedi kısaca no macbook. upper limit:3k TL ye kadar yolu var acımayın vurun. İkincisi 17 inc civarı yine yuksek ram islemci ekran kartı okadar onemli degil. Aynı amaca hizmet edicek. No macbook. Bu sefer ama amerikadan alım yapabilir yani turkiyede olmayan amerikada olan model tavsiyede edilebilir. upper limit:1.2k dolar bonus item: monitor 1-1.5k TL aralıgına monitor tavsiyesi her incten olur dürüm hizmeti bulunmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Ikisine de samsung ultrabook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar