Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 türkiyede xbox oyunlarını nereden bulabilirim?[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Chipli makinan varsa endem'den. Chipsiz makinan varsa yurtdışından. Eğer chip taktırmadıysan makinana çok uzun süre direnemezsin, şimdiden söyleyeyim sana. Bir ay içerisinde dvd writer satın alırsam ben de yazabilirim oyun.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 makina bana hediye geldi dün chip nerden taktırırım ve hangi chipi önerirsin? ayrıca endem nerede ?[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 valla alıcam gidip bi 20 tane oyun da önce chip taktırmam gerek biri yardım etse hedeflerim şöle fable kotor 2 chtuhulu gerisi muallakta endemin adresi ve chipler hakkında bilgi verirse biri çok iyi olur[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 halo 2 yi de o listeye kat derim ben :D[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 xbox's sevmiorum kanın kaynamadi o makineye[signature][hline][=o=] [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hele bi şu chip pad işini halledersem yanlız bir kişi bana endemin telefonu ve adresini verirse sevinirim web sitelerinde bir bilgi yok bu konuda[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Endem Elektronik Doğubank Eminönü İstanbul'dadır. 0212 519 36 89 İstanbul dışında bile olsan kargo ile makinanı gönderip endemden taktırmanı tavsiye edebilirim. xbox'a neden kanınız isınmıyor ki? 4 kilo olduğu için mi? :) biraz hantal bir makina, üstelik microsoft ürünü... Tüm bunlara rağmen çok seviyorum ben xboxumu...[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar