felixxx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Meraba arkadaşlar,bu paticik foruma ilk mesajım..Sorunum son bir gündür ortaya çıktı ama beni çok rahatsız ediyor.. Bilgisayarımı açtığımda windows 2000 yüklenirken tam login penceresine kadar geliyor(daha ekram siyah) orda kendi kendine restart yapıo. Ama bu restarttan sonra 2000 hiçbişey yokmuş gibi açılıo.Bu ne demek oluo? yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Virüs olma ihtimali yüksek, güvenli kipten açıp virüs taraması yaptır. Kardeşimin Win98 makinasında da oldu olay, atacağım formatı birazdan :)[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 virusleri scanlettim 2 tane buldu-sildi ama o lay halen devam ediyor.Şu ekran kartı driver güncellemesi aklıma yattı..Bu asus kartımı ilk yüklediğimde de böyle bi sorun yaşamıştım sanırım..thanx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar