di Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Kimin ne oldugu hep belliydi ama canavarin, zorbanin, diktatorun ve takipcilerinin en kudurmus, en isiran hallerini yeni yeni goruyoruz gibi... Ne mutlu bize ki artik susmayan genc bir kitle var. Ne yazik bize ki boyle bir illetin icindeyiz ve gayet deneyimsiziz. Ne yapmali nasil yapmali cogumuz bilmiyoruz. Meydanlara dokulup hakkimizi ariyoruz, TOMA'lardan kaciyoruz, savasiyoruz, zaman zaman provakasyona geliyoruz, bariz tuzaklara dusup yaralaniyoruz, toplanip tekrar saldiriyoruz ama duzensiz ve ic gudusel bir sekilde. Bu tip sorunlari yasamis ve atlatmayi uman/bekleyen tek ulke biz olamayiz. Nasil ustumuzde oynanan bir cok oyun, bir cok taktik bir yerlerde yaziyorsa, nasil bas edilecegi de -belki tarih kitaplarinda, belki rivayet edilen sekilde gizli servis kitaplarinda- bir yerlerde yaziyor olmali diye dusunuyorum. Bu konuda kaynak bulmak icin yardiminizi istiyorum sevgili patiler. Her yerde soylendigi gibi bu is bitmedi, daha yeni basliyor fakat bundan sonra daha planli, daha dikkatli gitmek gerekiyor diye dusunuyorum. Haliyle az ama oz bir gecmis ve bir nevi guide ile daha saglam direnislerin olmasi gayet mumkun diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 CIA'in el kitabi gelmedi mi sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Gelmedi Sukrucum, atlamissiniz beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Şimdi bir kitap yazmanın tam zamanı sanırım ,meşhur olma yolunda olmanın ilk adımı olabilir.Sonrada hapis felan neyse vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 l'insurrection qui vient.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar