Levitan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Arkadaşlar wow un avrupa versiyonunu beklıyorum su anda ve oyunda frost-mage yaratmayı düşünüyorum lutfen beta yı oynamış olan yada sistemi bilen birisi bütün bütün talent pointlerimi frost skill ime harcadığım halde arcane yada fire spelllerini kullana bilirmiyim? (Ör: Arcane magic'ten Blink ve invisibility spell'leri gibi) bu soruya lütfen cevap verin çünkü ne blizzardın forumunda nede başka biyerde bu konuya ilişkin bir cevap bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 her buyuyu kullanabilirsinz talentler sadece o buyulere bonus vs saglar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 invisibility diye birsey yok artik mageler icin (nerf!) tum talentlerini frost'a yatirirsan, guzel seyler tecrube edemeyecegini soyleyeyim ben sana. arcane mutlaka kullanmalisin.. yoksa frost resisti olan moblara karsi sansin = zero. ha, diger buyuleri kullanabilirsin.. ama dehset bir downtime da yaninda odul olarak gelir.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar