Arloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Kadıköyden tanıdık bi yer var aldım orjinal dediler fakat kumanda geç tepki veriyor ve sol-alt a dönmüyor bir türlü,zorluk çekiyor.Bir ara teknosa satıyordu ama kaldırılmış satmıyor artık. Nerden bulabilirim?Şahsen alıp sorun çıkmamış bir kişi cevaplandırırsa sevinirim.[signature][hline]Arloth Gregorn Elf/Mage "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... DarkBlade FireStone,Novice Bounty-Hunter,Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 evet evet son winning maçımda ikinci kolu duvarda parçalamam sonucunda ben de arayı$tayım..bi kaç ki$iye sordum,orjinal diye satılan yerlerde bile orjinalin birebir kolpasını satabiliyolar dediler.. güvenilir yer bilen var mı dicem endem diceksiniz hemen..endeme gitmeyenler,ordan bi$ey almayanlar bile güvenilir playstation alıca..... deyinnce hop lafı agzınıza tıkayıp hop endeme git diolar endem uzak ve ordaki trafige girmek hiç i$ime gelmiyo =) be$ikta$ yada kadıköy civarında $öle güvenilir yer bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 aynen[signature][hline]Arloth Gregorn Elf/Mage "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... DarkBlade FireStone,Novice Bounty-Hunter,Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Endem.net diyicem sizlere :)[signature][hline][ =o= Konsol Yetkilisi ] [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar