Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 imzamdaki linke tıklayıp winampdan play+location oraya adresi yazıp caldıgım mp3leri dinleyebilirsiniz[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Hangi gruplar var sende, ne tur agirlikli hedeleri hodoleri yaz bilelim...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Nightwish/Sinergy/Theater of tragedy/Lacuna Coil/Blind Guardian/Dream Theater/Metallica/Iron Maiden/Natural Born Killers/Radiohead/Linkinpark/White Stripes/Dark Tranquility/The Cranberries ve karışık şeyler..[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 cranberies salvation live in paris basladi :P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 nightwish istiorummm[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 geliyo:P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Y0d4 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Beyler Bağlantı hızımız cable net felan degil 3mbit baglanti var. İstek şarkılarınızı bekliyoruz. icq : 892513 bu işi ilk biz çıkardık bizim radiomuz evden açilmiyor.Şirketten hostlarımız var. Bırakın iyi yapan yapsin..[hline]Magician Radio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 yoda; muzik zevki denen bi olay var sizde opeth,anathema, kamelot,apocalyptica,nightwish vs calin girelim. sirf hizli die turkce rap dinliyceksem hic dinlemem daha iyi.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 yoda illa kendi reklamını yapacan be! isteyen gelir zaten.. başkalarını kötülemenin manası yok.. iyi yapan da bence dynamick.. çünkü adamın çaldığı müzikler daha iyi..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 lol bizde yapıyoz kardeş :) ilk siz cıkarmadınız sadece paticik muzik e radyo actık diye yazdınız winamp radyo olayı bayadır var :P arklar yapıyodu girip dinliyodum vaktiyle:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Bencede türköçe rap gecenin bu saatinde bu kafayla hiç gitmez isteesen 15 mbitin olsun...[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 isterse sabah olsun yine dinlemem :-P[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Y0d4 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Türkçe rap çaldığımızı nerden çıkardınız? Akışı takip ediyormusunuz? Çaldığınız Cranberries vs vs şuan bizde çalıyoruz. Ayrıca uzun zamandır radyo olduğu halde şimdi mi aklına geldi Dyna arkadaşım?[hline]Magician Radio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ya araya milkli bi şarkı karışmış valla nerden girdi bakmadım:) nightwish sinergy falan devam edicez[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 yaw hani küçük çaplı yayınlara yardımda bulunsanız böyle en azından çalıştığını görsem (öbür topiie aliim sizi :P)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Y0d4 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Arkadaşlar sizden bi ricam var lütfen şimdi herkez benim radioma yani serverima girsin lütfen dynamic sende gel kendi yapmiş oldugumuz bi şarkı var Magician Saz ekibi olarak onu sizinle paylasmak istiyorum.Faustla ben epey bi emek harcadık bi kere bu şarkıyı dinleyin sonra isterseniz çıkarsınız. http://213.194.120.175:8000/listen.pls arkadaslar herkez girdiginde şarkıyı baslaticam.... Giren burdan mesaj atsın.[hline]Magician Radio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 adam hep bu turu caliyor ama. sahsen ben nightwish, carrenberies vs dinledikten sonra zort die karsima 50 cent ciksa vs saniye durmam. oturtun programinizi iyice su saatlerde sunlari yapicaz sunlari calicaz vs die oturup dinleyelim. Dyna ninda sirf bizim icin bandwith den fln odun vermeye cokda merakli oldugunu zannetmiyorum. gaza getiriyoruz yapiyor :-P[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: Y0d4, 01 June 2003 01:09 tarihinde demiş ki: Türkçe rap çaldığımızı nerden çıkardınız? Akışı takip ediyormusunuz? Çaldığınız Cranberries vs vs şuan bizde çalıyoruz. Ayrıca uzun zamandır radyo olduğu halde şimdi mi aklına geldi Dyna arkadaşım?[hline]Magician Radio ya açtım radyomu calıyorum şarkıları kendim dinliyom en başta dinlemek isteyenede buyrun diyom kazancım falan yok lol ayrıca uzun zamandır evet bende açam diyodudma nası yapılıyo bilmiyordum burdan esinlenerek sordum nası yapılıyo diye easr da linki verdi girdik okuduk baktık açtık bi ben deil 3-4 kişi daha açtı öğrendik cümletten forum sitesi bilgi paylaşılır değerlenir uygulamasıda böle yapılır[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Y0d4 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 beyler hepinizi bekliyorum geldiginizde şarkımız çalicak... Çok özel ve magician a özel bi şarkıdır.Dinleyin lütfen[hline]Magician Radio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 su an dyna nightwish- kinslayer caliyor. bitince giricem edit: sarki bitti su anda magician FM deyim...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall [Bu mesaj KHaRoN tarafından 01 June 2003 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 aman be tam dinliodum pop çaldı ehe kapadım[hline]Craven, 31 May 2003 10:16 tarihinde demiş ki: silin o balon u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Y0d4 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Arkadaşlar sizden bi ricam var lütfen şimdi herkez benim radioma yani serverima girsin lütfen dynamic sende gel kendi yapmiş oldugumuz bi şarkı var Magician Saz ekibi olarak onu sizinle paylasmak istiyorum.Faustla ben epey bi emek harcadık bi kere bu şarkıyı dinleyin sonra isterseniz çıkarsınız. http://213.194.120.175:8000/listen.pls arkadaslar herkez girdiginde şarkıyı baslaticam.... Giren burdan mesaj atsın. Gelmenizi ISRARLA TAVSİYE EDİYORUZ SPECİAL şarkımız çalicak[hline]Magician Radio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ben çift winamp açtım senin serverida dinliyorum kendiminkide açık sen şarkını koy simdi ben 4-5 dakika sonra yeni sağlam mp3leri koyucam seninkini dinleyek şimdi oke[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 lol sizin şarkı arkasına fonda apocalyptica nothing else matters koydum hoş oldu:P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 rashit - Dinazor dasagi ? euhe konserinde koparmisti bu parca sizde fena yorumlamamissiniz ama vokaller basit geldi...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar