Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DynamicK FM

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar sizden bi ricam var lütfen şimdi herkez benim radioma yani serverima girsin lütfen dynamic sende gel kendi yapmiş oldugumuz bi şarkı var Magician Saz ekibi olarak onu sizinle paylasmak istiyorum.Faustla ben epey bi emek harcadık bi kere bu şarkıyı dinleyin sonra isterseniz çıkarsınız.
http://213.194.120.175:8000/listen.pls
arkadaslar herkez girdiginde şarkıyı baslaticam....
Giren burdan mesaj atsın.[hline]Magician Radio
Sosyal ağlarda paylaş

adam hep bu turu caliyor ama.
sahsen ben nightwish, carrenberies vs dinledikten sonra zort die karsima 50 cent ciksa vs saniye durmam.

oturtun programinizi iyice su saatlerde sunlari yapicaz sunlari calicaz vs die oturup dinleyelim. Dyna ninda sirf bizim icin bandwith den fln odun vermeye cokda merakli oldugunu zannetmiyorum. gaza getiriyoruz yapiyor :-P[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Y0d4, 01 June 2003 01:09 tarihinde demiş ki:
Türkçe rap çaldığımızı nerden çıkardınız? Akışı takip ediyormusunuz? Çaldığınız Cranberries vs vs şuan bizde çalıyoruz. Ayrıca uzun zamandır radyo olduğu halde şimdi mi aklına geldi Dyna arkadaşım?[hline]Magician Radio

ya açtım radyomu calıyorum şarkıları kendim dinliyom en başta dinlemek isteyenede buyrun diyom
kazancım falan yok lol
ayrıca uzun zamandır evet bende açam diyodudma nası yapılıyo bilmiyordum burdan esinlenerek sordum nası yapılıyo diye easr da linki verdi girdik okuduk baktık açtık
bi ben deil 3-4 kişi daha açtı öğrendik cümletten
forum sitesi bilgi paylaşılır değerlenir
uygulamasıda böle yapılır[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
DynamicK FM
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar sizden bi ricam var lütfen şimdi herkez benim radioma yani serverima girsin lütfen dynamic sende gel kendi yapmiş oldugumuz bi şarkı var Magician Saz ekibi olarak onu sizinle paylasmak istiyorum.Faustla ben epey bi emek harcadık bi kere bu şarkıyı dinleyin sonra isterseniz çıkarsınız.
http://213.194.120.175:8000/listen.pls
arkadaslar herkez girdiginde şarkıyı baslaticam....
Giren burdan mesaj atsın.
Gelmenizi ISRARLA TAVSİYE EDİYORUZ SPECİAL şarkımız çalicak[hline]Magician Radio
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...