sadman Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Madcat said: 7 gündür biriktirdiğim göbek pamuğum var en son kaç verirsin o çok mainstream ya. en son, göbek pamuklarını biriktirip kolleksiyon yapan ve sonra satışa çıkaran bi adam vardı historide mi ne biyerde görmüştüm 2 kavanoz dolusu hemde. yanında da bal veriyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ondan dedim para ediyorsa diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 genşler dükkana ortak arıyorum kim %49 luk hissemi satın almak ister? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 %49 luk hisseni 2. el fiyatının %37,5 una alır alacak olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 10 lira veririm %49una Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 bir süre cevap vermezse 5 lira teklif et abi. adamın da taktiği o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 gel ortada anlaşalım 10205 tl Theridone said: 10 lira veririm %49una Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar