cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 çok kavgalar çıktı forumda çok olaylar yaşandı. herkes elini vicdanına koysun ve 1-100 arası bir şey söylesin. delikanlı olsun. vinghtor ve deno gibi olun. ben bu kadar direndim deyin !
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 sebep artislik yapıyor herkes
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Beyler inanmayın cempostaci sivil polis.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ben öyle bişey yapmadım. dalyaprak dalyaprak konuşma cem postacı.
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 terbiyesizleşme vinghtor örnektiniz siz sadece tartışmanızdan dolayı dalyapraklık lafı kullanmazsan bana karşı sevinirm. sinirlendiğin zaman küfür çözüm değil
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 dün benim reglimden bahseden adama bak. bravo
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 regl'nin ikinci günü çikolata yerine dondurmaya başvuruyormuş kızlar. tavsiye ederim dinan eser
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 cempostaci said: terbiyesizleşme vinghtor örnektiniz siz sadece tartışmanızdan dolayı dalyapraklık lafı kullanmazsan bana karşı sevinirm. sinirlendiğin zaman küfür çözüm değil http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/06/bill-murray-banging-head.gif
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 kimse annen kadar direnmedi yazmak istiyorum. ama sonra bakıyorum ne gerek var diyip geçiyorum kırdıysam özür dilerim cem postacı.
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 yapma böyle, sonra paticikte biri bana kız dedi ben erkeğim ama erkeğim diye gidip duşta ağlıyorum. zayıfsın.
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Vingthor said: kimse annen kadar direnmedi yazmak istiyorum. ama sonra bakıyorum ne gerek var diyip geçiyorum kırdıysam özür dilerim cem postacı. karnede felsefe kaç geldi liseli? insanlar doğruları yazınca atar yapma.
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 topic o kadar gergin ki bişey yazamıyorum sdfgfl
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 BEYLER VINGHTOR BU KADAR SİNİRLENDİĞİNE GÖRE EN ÇOK O DİRENMİŞ. DYNUNDA YORGUN EVE YORGUN GELEN EŞİNE PANSUMAN YAPMIŞ BELLİKİ. MUTLULUKLAR DİLİYORUM.
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Vingthor said: ehehe liseli dedi. evet liseli dedim ?
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 seko bütün ilgiyi aldı abi naapsın adam? bunlarla gelecek. kendini savunana kadar saldıracak başka şansı kalmadı.
Öne çıkan mesajlar