Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Bulusması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
*! kedi kendi patilerini yalar*[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
senin bu hak istemedeki ısrarın fonetik olarak nickine de yansımış herenISTIARONcuğum ;)[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Mesaj tarihi:
said:
HerenIstiaron, 06 Aralık 2004 19:22 tarihinde demiş ki:
Ya hatta bu sefer bizize hakkımızı istemeye gelecektik ama yok dojorel kıvırttı :p

+1 Söz söylendimi yapılır dimi Heren *! kedi mırlar*[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
said:
HerenIstiaron, 06 Aralık 2004 19:22 tarihinde demiş ki:
Ya hatta bu sefer bizize hakkımızı istemeye gelecektik ama yok dojorel kıvırttı :p

Bu seferlik affettik :-P[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
Mesaj tarihi:
tmm tmm verecem dedim mi veririm ben, sözüm söz... yarın gelin alın lolipoplarınızı :D[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Mesaj tarihi:
...
kendinize gelin diyesim geldi birden ama sonra trojanın son mesajını görüncede vaz geçesim geldi, ikisinin bir karışımını koydum bende.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Ardeth, imzan çok anlamlıymış bu arada, ben de her sabah güne bu sözle başlarım...[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Mesaj tarihi:
Zordur o söze göre yaşamak...
İnsanı büyük bir ihtimalle korkak yapar, ama doğru bir söz.
[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 06 Aralık 2004 19:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Drow ca değil mi o sözler?[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Evet bir zamanlar direk ''odun metoduyla'' sadece kelimeleri diğer dile çeviren bir siteden elde ettim. Yani kelimelerin dizilişi aynı sadece çevirlmiş hali. Sözün ingilizcesi Blackrose'un imzasında, o benden daha önce koyduğunu idda etmekte ama :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:

sonunda konmus, erken ayrilanlar haric haydi bulusmaya gelenleri taniyalim fotomuz.

okunmuyor mu pek? neyse anlasiliyor heralde.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

Mesaj tarihi:
*! mirrrr*[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
  • Yeni Oluştur...