Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Bulusması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Heren evet dimi bize söz verildimi tutulmalı yoksa Abdulheyl i çağırırız :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
bi dahaki sefere ben de gelecem =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:

Geyikleri yeni okudum cevap yazıyorum :
1. Abdülhey demiş ki ben lisedeyken bile bana abdülhey demiyolardı , cevap : o zaman abdülhey yoktu zaten :p
2. 2 fenerli seni kurtaramaz demişler

Bir daha düşünsünler diyorum

3. Abdül'ün resimler var bende upload edecem şimdi :)[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
Paticik StarCraft Forumları
--**--
SATILIK FENDER SQUIER

--**--
Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi

Mesaj tarihi:
Ya bi şey soracam , acaba yanlışlıkla arkadaki o kızın resmini çeken oldu mu ya da , herhangi bir resimde çıkmış mı ?

edit : OOOF OF kömür gibi yanıyorum OOF OF[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
Paticik StarCraft Forumları
--**--
SATILIK FENDER SQUIER

--**--
Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi

[Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 05 Aralık 2004 02:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 05 Aralık 2004 02:38 tarihinde demiş ki:
Ehe Soulbringer beklediğimden değişik bir insanmış =).
Hadi bakalım, hayırlısı tembel Istanbullulara.
Geçen sefer az kalsın Estel ile ayarlıyorduk.
Sonra tembel hayvan olarak takılmak daha güzel dedik.

Ne yapalım öyle artis giyinip gelme dediler :P
Hem gece bu biziz e felan linc ederler dediler :P
o yüzden efendi gibi giyindik euhe[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Birde Abdulheyl imizi bulduk.
Sıra Güllü de Dimi Heren ;)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Artık konsey var sayılır. Abdülheyimiz var kapı gibin Herenimiz var. Sonracıma Saenle Bone gibin iki organizatörümüz var Arkasındada 20 kişilik bi ordu var bunların.[signature][hline]Depresif Mode *ON*
Mesaj tarihi:
said:
Zerokull, 05 Aralık 2004 12:17 tarihinde demiş ki:
Artık konsey var sayılır. Abdülheyimiz var kapı gibin Herenimiz var. Sonracıma Saenle Bone gibin iki organizatörümüz var Arkasındada 20 kişilik bi ordu var bunların.

Heren seni bilgilendirsin kurduk zaten Zeroo :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
said:
HerenIstiaron, 05 Aralık 2004 02:14 tarihinde demiş ki:

bu resimdemi bulusmadan :D[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
OHAAAAA lan olaylar kıçımın dibinde olmuş.Kafe kafa benim mekan lan.Tüüüü ulan keşke gelseymişim.Olm ata iskendere gideceenize kafe kafa nın altında kebab 49 vardı ona gideydiniz ya :P....vay böle işin ya tunalıda gezmişler.Hieeyt benden habersiz tunalıda gezilirmi laayn :) offf pişmanım ühüh...[signature][hline]ICQ
MSN
  • Yeni Oluştur...