Predator Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 aha olaya bak sağlam buluşmuşsunuz ehe bone iyi patlatmış milleti koptum mesajı okurken[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Trojanmistress : Hakkımızı isteriz , hemde 30 kişi .. Söz vermiştin[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- SATILIK FENDER SQUIER --**-- Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Heren evet dimi bize söz verildimi tutulmalı yoksa Abdulheyl i çağırırız :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bi dahaki sefere ben de gelecem =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Dgfkasgfvlkasjngla abdül babamızla resimlerim var koyacam onları üşenmediğim bi anda[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- SATILIK FENDER SQUIER --**-- Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 OOoo siz de bu abduley olayına iyi kapıldınız :) Bi kere ben ona benzemem, o kerata bana benzer en fazla :)[signature][hline]Msn:[email protected] İcq:1439512 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Geyikleri yeni okudum cevap yazıyorum : 1. Abdülhey demiş ki ben lisedeyken bile bana abdülhey demiyolardı , cevap : o zaman abdülhey yoktu zaten :p 2. 2 fenerli seni kurtaramaz demişler Bir daha düşünsünler diyorum 3. Abdül'ün resimler var bende upload edecem şimdi :)[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUDPaticik StarCraft Forumları --**--SATILIK FENDER SQUIER --**--Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Soulbringer Benim resim de çok kötü ya , bu arada o süt değil.. Abdülhey - McFrenzy Abdülhey - Heren Istiaron[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUDPaticik StarCraft Forumları --**--SATILIK FENDER SQUIER --**--Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 biz 7.30 gibi kıtırdaydık sonra dağıldık ama bi sefer de ortama akmalı bir buluşma yaparız[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- SATILIK FENDER SQUIER --**-- Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Ehe Soulbringer beklediğimden değişik bir insanmış =). Hadi bakalım, hayırlısı tembel Istanbullulara. Geçen sefer az kalsın Estel ile ayarlıyorduk. Sonra tembel hayvan olarak takılmak daha güzel dedik.[signature][hline]I'm lunatic. I'm heretic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Ya bi şey soracam , acaba yanlışlıkla arkadaki o kızın resmini çeken oldu mu ya da , herhangi bir resimde çıkmış mı ? edit : OOOF OF kömür gibi yanıyorum OOF OF[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- SATILIK FENDER SQUIER --**-- Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 05 Aralık 2004 02:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Ben çektim ama gostermem :-P[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Nickimi anlatamamdan dolayı burayada yanlış yazılmış galiba. Resimlerin altlarına. Neyse daha iyi böyle =p[signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 tembel istanbullular mı peh :p http://forum.paticik.com/view.php?id=97062[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: Alexi_Septimus, 05 Aralık 2004 02:38 tarihinde demiş ki: Ehe Soulbringer beklediğimden değişik bir insanmış =). Hadi bakalım, hayırlısı tembel Istanbullulara. Geçen sefer az kalsın Estel ile ayarlıyorduk. Sonra tembel hayvan olarak takılmak daha güzel dedik. Ne yapalım öyle artis giyinip gelme dediler :P Hem gece bu biziz e felan linc ederler dediler :P o yüzden efendi gibi giyindik euhe[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Birde Abdulheyl imizi bulduk. Sıra Güllü de Dimi Heren ;)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Onu da bi dahaki buluşmaya artık :p[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- SATILIK FENDER SQUIER --**-- Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 :D[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Artık seneye bi konsey toplarsın soul :P Diyodun zaten ilk geldiğinden beri bi ankara konseyi oluşturak diye :P[signature][hline]Msn:[email protected] İcq:1439512 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 guzel bulusma olmus be. gelseymisim keske. neyse bi dahakine artik[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Artık konsey var sayılır. Abdülheyimiz var kapı gibin Herenimiz var. Sonracıma Saenle Bone gibin iki organizatörümüz var Arkasındada 20 kişilik bi ordu var bunların.[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Cihaddddddd[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: Zerokull, 05 Aralık 2004 12:17 tarihinde demiş ki: Artık konsey var sayılır. Abdülheyimiz var kapı gibin Herenimiz var. Sonracıma Saenle Bone gibin iki organizatörümüz var Arkasındada 20 kişilik bi ordu var bunların. Heren seni bilgilendirsin kurduk zaten Zeroo :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: HerenIstiaron, 05 Aralık 2004 02:14 tarihinde demiş ki: bu resimdemi bulusmadan :D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 OHAAAAA lan olaylar kıçımın dibinde olmuş.Kafe kafa benim mekan lan.Tüüüü ulan keşke gelseymişim.Olm ata iskendere gideceenize kafe kafa nın altında kebab 49 vardı ona gideydiniz ya :P....vay böle işin ya tunalıda gezmişler.Hieeyt benden habersiz tunalıda gezilirmi laayn :) offf pişmanım ühüh...[signature][hline]ICQ E-mail MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar