elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Puanım 9 kankalarım. İlk 3-4 bölüm izledim de almanca yetmedi arada esprileri kaçırıyorum hoş olmuyo. Çalışan altyazı bulana benden bi helal http://galeri2.uludagsozluk.com/315/turkisch-fur-anfanger_385993.jpg http://www.imdb.com/title/tt0469009/?ref_=sr_1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bi de filmi de var evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 kız gerçek bir selin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Vingthor said: kız gerçek bir selin Alman kız da Heidi Klum. Ach jaaaaa!! Wunderschön! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 döner yemeyen alman yokmuş var mıdır doğrusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 nordlydian said: döner yemeyen alman yokmuş var mıdır doğrusu? Doğru. Alman kızları / dili ve kültürü üzerine yüksek lisans yapmış biri olarak sana diyebilirim ki almanyada döner burdan çok daha popüler. Şaka bi yana cidden almanyada türkiyeden çok döner yiyodum, yediriyodum. Bizde çok çeşit var lahmacundur dönedir pidedir iskenderdir falan, focusu kaybediyoruz. Adamlar döner yiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 döner neredeyse her millete hitap eden bir fast food ya. nereye koysan yeniyor bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Başıma bişey gelmiycekse itiraf ediyim. Döner almanyadan çıkma diye bi efsane var, ki katılıyorum ben buna. Berlin'de bir Türk tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Seru said: döner neredeyse her millete hitap eden bir fast food ya. nereye koysan yeniyor bir şekilde. Evet. Bkz. Lebanese Shawarma, Greek Gyro, Souvlaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ya acaip bir milletiz hem sıfırdan azınlık yarattık orada hem de kendi kültürümüzü kabul ettirdik. adamlar dizilerimizi bile izliyor. bizim burda kürtler yapsa aynı şeyi linç ederiz.. aagagaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 amma başkalaştırdınız kürtleri yahu.. sen farkında değilsindir belki ama onlarca kürt arkadaşın vardır. tanıdığın her kürt milliyetçi sanki. adamlar bizlerler beraber bu memleketi kurtarmış, nedir la bu ayrımcılık sürekli. not: köken olarak karadenizliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 la durun iki dakka Vinghtor'a taunt atıyom araya girmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 nordlydian said: la durun iki dakka Vinghtor'a taunt atıyom araya girmeyin.. ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bu dizi cogiyi ya baya komik de nerden buldun izledin ya ben baya bi aramıstım kaldıgım bolumden sonrasını izlemek icin bulamamıstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 screwy said: bu dizi cogiyi ya baya komik de nerden buldun izledin ya ben baya bi aramıstım kaldıgım bolumden sonrasını izlemek icin bulamamıstım. torrenti var panpa, altyazısı yok çalışan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 elma said: nordlydian said: döner yemeyen alman yokmuş var mıdır doğrusu? Şaka bi yana cidden almanyada türkiyeden çok döner yiyodum, yediriyodum. Bizde çok çeşit var lahmacundur dönedir pidedir iskenderdir falan, focusu kaybediyoruz. Adamlar döner yiyo Evladım olsan şu an evlatlıktan redderdim^^ 4 yıl agzıma hıc koymadıgım oldu alman dönerini . Çok çok zorda kalmazsam yemem asla. yılda bir falan onda da yarım bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Babam olsan evlatlıktan çıkardım, o derece seviyom alman dönerini, böyle tomatsos, gemüse, scharf falan ja genauuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 GEd said: elma said: nordlydian said: döner yemeyen alman yokmuş var mıdır doğrusu? Şaka bi yana cidden almanyada türkiyeden çok döner yiyodum, yediriyodum. Bizde çok çeşit var lahmacundur dönedir pidedir iskenderdir falan, focusu kaybediyoruz. Adamlar döner yiyo Evladım olsan şu an evlatlıktan redderdim^^ 4 yıl agzıma hıc koymadıgım oldu alman dönerini . Çok çok zorda kalmazsam yemem asla. yılda bir falan onda da yarım bırakıyorum. şu marktplatz'ta mcdonaldsın yanına açılan dönerci başarılı ama baya hanımeller de güzel. dene bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 @mulgear hanımeller eskiden südstaddtaydı (Ghettodaydı). ozman guzel ayvalik tost yapıyorlardı. döner falan satmazlardı. yeni taşındıkları yere çok sık gitmedim. Eskiden ali baba diye bir yer vardı karlsruhede. Adam kendi sarardı, hazırlardı donerı. diger klasik dukkanlar gibi fabrikasyon degildi doneri. Orda yerdık hep, arkadaş sahibini tanıyordu. Adamın özel müşterileri vardı. Aile dönercisii gibi birşey. 3 sene önce vefat etti sahibi dükkanı kapadılar, daha doğrusu başkası başka bişi açtı orda sanırım. Markplatzda mcdomaldsın yanına acılanı gormedım daha ama o yolda açılan bir dönercinin iyi olacagına ınanmak zor :) denerim yine de denk gelirse bir gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 dizi komikmiş bu arada önyargısız izlemek lazım ama kesinlikle. Burda bahsedilen önyargılarla ilgili sürekli komik olmayan espirilere maruz kaldığım için pek sürekliliği olmaz dizinin bende :) daha bugun yemekte harem ve 4 eşlilik geyiği dönmüş bir ortamda bulundum yane^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 sağlam maultaschen yapan yer var mı? Ekimde gelip deniycem, burda yediklerim hazır çorba gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 elma said: screwy said: bu dizi cogiyi ya baya komik de nerden buldun izledin ya ben baya bi aramıstım kaldıgım bolumden sonrasını izlemek icin bulamamıstım. torrenti var panpa, altyazısı yok çalışanalt yazı cok problem degil olsa gerek. bakarım anlamadıgım yer olursa sorarım foruma gelip asudh bi de alman doneri iyi ya bol malzeme. o yogurtlu seyden koydurtmayınca iyi oluyo adamlar cacık koyuyor donere sonra neden garip e garip olur cacıklı doner mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bizim yemekhane yapıyor :) maultaschen seviyorsan sen spätzle de seversin Tam Alman olmussun:) Sana vatandaslik verseler kimse nie verdiniz burda yasamiyor demez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 spatzle daha güzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 GEd said: bizim yemekhane yapıyor :) maultaschen seviyorsan sen spätzle de seversin Tam Alman olmussun:) Sana vatandaslik verseler kimse nie verdiniz burda yasamiyor demez. Schwabyyyy =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar