Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkisch für Anfanger (2006)

elma

Öne çıkan mesajlar

Puanım 9 kankalarım. İlk 3-4 bölüm izledim de almanca yetmedi arada esprileri kaçırıyorum hoş olmuyo.

Çalışan altyazı bulana benden bi helal

http://galeri2.uludagsozluk.com/315/turkisch-fur-anfanger_385993.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0469009/?ref_=sr_1
Sosyal ağlarda paylaş

nordlydian said:

döner yemeyen alman yokmuş var mıdır doğrusu?

Doğru. Alman kızları / dili ve kültürü üzerine yüksek lisans yapmış biri olarak sana diyebilirim ki almanyada döner burdan çok daha popüler.

Şaka bi yana cidden almanyada türkiyeden çok döner yiyodum, yediriyodum. Bizde çok çeşit var lahmacundur dönedir pidedir iskenderdir falan, focusu kaybediyoruz. Adamlar döner yiyo
Sosyal ağlarda paylaş

amma başkalaştırdınız kürtleri yahu.. sen farkında değilsindir belki ama onlarca kürt arkadaşın vardır. tanıdığın her kürt milliyetçi sanki. adamlar bizlerler beraber bu memleketi kurtarmış, nedir la bu ayrımcılık sürekli.

not: köken olarak karadenizliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

elma said:

nordlydian said:

Şaka bi yana cidden almanyada türkiyeden çok döner yiyodum, yediriyodum. Bizde çok çeşit var lahmacundur dönedir pidedir iskenderdir falan, focusu kaybediyoruz. Adamlar döner yiyo

Evladım olsan şu an evlatlıktan redderdim^^

4 yıl agzıma hıc koymadıgım oldu alman dönerini . Çok çok zorda kalmazsam yemem asla.

yılda bir falan onda da yarım bırakıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:

elma said:

nordlydian said:

Evladım olsan şu an evlatlıktan redderdim^^

4 yıl agzıma hıc koymadıgım oldu alman dönerini . Çok çok zorda kalmazsam yemem asla.

yılda bir falan onda da yarım bırakıyorum.

şu marktplatz'ta mcdonaldsın yanına açılan dönerci başarılı ama baya

hanımeller de güzel. dene bence
Sosyal ağlarda paylaş

@mulgear
hanımeller eskiden südstaddtaydı (Ghettodaydı). ozman guzel ayvalik tost yapıyorlardı. döner falan satmazlardı. yeni taşındıkları yere çok sık gitmedim.

Eskiden ali baba diye bir yer vardı karlsruhede. Adam kendi sarardı, hazırlardı donerı. diger klasik dukkanlar gibi fabrikasyon degildi doneri. Orda yerdık hep, arkadaş sahibini tanıyordu.

Adamın özel müşterileri vardı. Aile dönercisii gibi birşey. 3 sene önce vefat etti sahibi dükkanı kapadılar, daha doğrusu başkası başka bişi açtı orda sanırım.

Markplatzda mcdomaldsın yanına acılanı gormedım daha ama o yolda açılan bir dönercinin iyi olacagına ınanmak zor :) denerim yine de denk gelirse bir gün
Sosyal ağlarda paylaş

dizi komikmiş bu arada
önyargısız izlemek lazım ama kesinlikle.

Burda bahsedilen önyargılarla ilgili sürekli komik olmayan espirilere maruz kaldığım için pek sürekliliği olmaz dizinin bende :)

daha bugun yemekte harem ve 4 eşlilik geyiği dönmüş bir ortamda bulundum yane^^
Sosyal ağlarda paylaş

elma said:

screwy said:

bu dizi cogiyi ya baya komik de nerden buldun izledin ya ben baya bi aramıstım kaldıgım bolumden sonrasını izlemek icin bulamamıstım.

torrenti var panpa, altyazısı yok çalışan
alt yazı cok problem degil olsa gerek. bakarım anlamadıgım yer olursa sorarım foruma gelip asudh

bi de alman doneri iyi ya bol malzeme. o yogurtlu seyden koydurtmayınca iyi oluyo adamlar cacık koyuyor donere sonra neden garip e garip olur cacıklı doner mi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...