huun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 generallerin carpismasi diye bir programda iskenderle hanibalın kapismasini iki general rome total warda savasarak simule edecekler . ustelik generallerden birisi chuck horner . bkz : her erkek bir kaplandir by tom clancy .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
huun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 hanibal yendi ama horner fena cuvalladi o da var ama su da var komutanlarin karakteristik taktiklerini kullanarak savastilar hannibal yenermis yani :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
MeTh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ahhh internetten indirmek istiyorum o kapışmayı bulabileceği mbi yer var mı acaba ?[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com
huun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 discovery genelde bol bol tekrar yapar ara sira takip edersen izleyebilirsin sanirim . gercekten super eglenceli programdi cok sey ogrendim cok gelin rome 1v1? :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 gel medieval yapak :D daha çok sarıyo şahsen...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
beefsteak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hafta sonuydu sanirim seyrettim..genelde bir iskender tutturdular yaklasik bi 8 9 seri sonunda denilen bolume geldi..rome total wari yukleyip oynamadigimdan goruntuler ilginc geldi ama o kadar..hic de ole o epik savasi izliyormus gibi hissetmedim kendim.. sayki sevki ve filmin belgeseli de kotu olmus colin bey de yakismamis iskendere sanirim filmini de seyretmiycem
Öne çıkan mesajlar