Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

discovery de rome total war var !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
generallerin carpismasi diye bir programda iskenderle hanibalın kapismasini iki general rome total warda savasarak simule edecekler .

ustelik generallerden birisi chuck horner . bkz : her erkek bir kaplandir by tom clancy .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
hanibal yendi ama horner fena cuvalladi o da var ama su da var komutanlarin karakteristik taktiklerini kullanarak savastilar hannibal yenermis yani :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
discovery genelde bol bol tekrar yapar ara sira takip edersen izleyebilirsin sanirim .

gercekten super eglenceli programdi cok sey ogrendim cok

gelin rome 1v1? :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
gel medieval yapak :D daha çok sarıyo şahsen...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
hafta sonuydu sanirim seyrettim..genelde bir iskender tutturdular yaklasik bi 8 9 seri sonunda denilen bolume geldi..rome total wari yukleyip oynamadigimdan goruntuler ilginc geldi ama o kadar..hic de ole o epik savasi izliyormus gibi hissetmedim kendim..

sayki sevki ve filmin belgeseli de kotu olmus colin bey de yakismamis iskendere sanirim filmini de seyretmiycem
  • Yeni Oluştur...