huun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 generallerin carpismasi diye bir programda iskenderle hanibalın kapismasini iki general rome total warda savasarak simule edecekler . ustelik generallerden birisi chuck horner . bkz : her erkek bir kaplandir by tom clancy .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 hanibal yendi ama horner fena cuvalladi o da var ama su da var komutanlarin karakteristik taktiklerini kullanarak savastilar hannibal yenermis yani :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ahhh internetten indirmek istiyorum o kapışmayı bulabileceği mbi yer var mı acaba ?[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 discovery genelde bol bol tekrar yapar ara sira takip edersen izleyebilirsin sanirim . gercekten super eglenceli programdi cok sey ogrendim cok gelin rome 1v1? :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 gel medieval yapak :D daha çok sarıyo şahsen...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hafta sonuydu sanirim seyrettim..genelde bir iskender tutturdular yaklasik bi 8 9 seri sonunda denilen bolume geldi..rome total wari yukleyip oynamadigimdan goruntuler ilginc geldi ama o kadar..hic de ole o epik savasi izliyormus gibi hissetmedim kendim.. sayki sevki ve filmin belgeseli de kotu olmus colin bey de yakismamis iskendere sanirim filmini de seyretmiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar