Rapadura Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 hangi dosyaları çekmeliyim cd e? nereye paste edicem patchlenmemiş bi oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Ben buna cevap atmıştım, silmiş birisi, nedenini gerçekten merak ediyorum.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Ben merak etmiyorum ama sen etmekteysen bir cold'a sor bakalım belki o bilir :P[signature][hline]Deno O'Connor-FrF-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 valla ben su sekilde yaptim bu gün sana calisip calismadigi söylerim.. Bütün hotfixleri.. Bütün bütün patch dosyalarini [.tre uzantili] Bütün data texturelari.. attim.. iki cdye fln sigdi.. bakalım haber cakarim burdan bi sorun cikmassa..[signature][hline] Vipao Arom . Old School Rifleman @ Eclipse Pa:HF City:Angora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 data textureler cd den geliyor zaten. sonradan gelen patchler 400 mb civarında[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 bu yazdiklarimla sorunsuz calisti10 dk fln bi patch yapti.. data texture lari fazladan atmish olabilirm evet acelem vardi biraz ne var ne yok doldurdum..[signature][hline] Vipao Arom . Old School Rifleman @ Eclipse Pa:HF City:Angora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar