Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parti?!

PrinsiPaL

Öne çıkan mesajlar

delan senin yapacağın parti SU da olur, oraya da gelmek gitmek zor iş - bunuda köl meunu bir adam söylüyor ya =) -

bone bak böyle konuşuyorsun hopdri meydan, gel uludağa gidelim. görelim bakalım kaça kaç oluyor skor,

Dresq :: Yahu seni ortaköye mi götürüyorlar waffle yemek için. Güzelim abbas dururken ortaköye götürüyorlar ha, tuuu yazıklar olsun.

[Bu mesaj Berk tarafından 06 Aralık 2004 00:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ALOOO parti benim ve nerede yapılacağı kararlaştırıldı arkadaşlar... lütfen konu karışmasın ***yoook biz istanbul üni li güzel kızları istemiyoruz diyorsanızzz ayrı... giriş iiçin izin ve vize işlemlerini bonePART ve GRİZ den sorulur[signature][hline]çingene işte...
Sosyal ağlarda paylaş

The B.han sen işlerini bitirebilirsen ozaman a kadar gelirsin tabe yane... demi? :)
normal bir yeri kapatıp anormal :D bir yer haline getirsek deye düşünüyorum ama bi fiat araştırmasından sonra...

!!!! bu arada BonePART ne alaka!!! harbiden gereksizdi kırdın beni :([signature][hline]çingene işte...
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında Party dediğinde herkes kafayı bulmalı :)
tabi içilgenlik oranına göre omega dedim, sık içen biri bi party boyunca yarım şişe tekillayı rahatlıklar içebilir,
ha ben party yapsam Vodka alırım, ama ev partylerinde ASLA bira tavsiye etmiyorum tuvalet önünde çok kavgalar gördüm :)
hele 30 kişiye fıçı birayı dayarsan evde o evde sidikden cinayet çıkar :)

Omega evet 37,500 :) 30 kişi olduğunu düşünürsek, adam başı yarım omega içilir desek, 18,750 ye gelir..

ama hem ucuz hem kıyak bi party olsun derseniz, meyva aromalı şaraplar gelmiş bizim burada ki tekele, şişesi 6milyondan satılıyor, ananaslısı, kivilisi, muzlusu vs.. her türlüsü var. Alkol oranı 6-7 civarı, zevkle tüketilebilir...

Davetiyemi E-Mail ile atarsan sevinirim :lol:[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...