Berk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 a/s/l ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrinsiPaL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 çikolata dedin mi ben zaten direk fit oluyorum... neyse bu işten en karlı bonepart çıkacak galibaaa sözde benim doğum günüm öff[signature][hline]çingene işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 yok yahu, Bone KÖL parti tarihinin en başarısız adamlarından biridir, yaramıyor ona parti filan, anca böyle sahil şezlong filan olucak arkaplanda akdeniz akşamları çalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrinsiPaL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 grizi gören oldu mu gene kaçıcak onsuz parti mi olur[signature][hline]çingene işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrinsiPaL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 höngk...?[signature][hline]çingene işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrinsiPaL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bu arada ev arkadaşım EMEL/trone Güldürdünya onu da helal olsun ne diyim yani... ama bak söliyim o tektir ozmaan başka kızlara bakamzsın ona göre :D bu arada güzel kız ama yane :D :D :D[signature][hline]çingene işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrinsiPaL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 "BAHAR" burda kim soruyoo.... :)[signature][hline]çingene işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrinsiPaL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 obaaa arkadaşlar... yapmayın gay may yani... sonra gelde korumaya çalış yanındaki erkeği alalalaaaaaa[signature][hline]çingene işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TroNe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 e tabi tek eşlilik güzel bi şey.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 delan senin yapacağın parti SU da olur, oraya da gelmek gitmek zor iş - bunuda köl meunu bir adam söylüyor ya =) - bone bak böyle konuşuyorsun hopdri meydan, gel uludağa gidelim. görelim bakalım kaça kaç oluyor skor, Dresq :: Yahu seni ortaköye mi götürüyorlar waffle yemek için. Güzelim abbas dururken ortaköye götürüyorlar ha, tuuu yazıklar olsun. [Bu mesaj Berk tarafından 06 Aralık 2004 00:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bone sen uludağa geliyormusun onu söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrinsiPaL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ALOOO parti benim ve nerede yapılacağı kararlaştırıldı arkadaşlar... lütfen konu karışmasın ***yoook biz istanbul üni li güzel kızları istemiyoruz diyorsanızzz ayrı... giriş iiçin izin ve vize işlemlerini bonePART ve GRİZ den sorulur[signature][hline]çingene işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrinsiPaL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 sen en son nezaman gittin ki istanbul üniye git bi gör bence... fikrin değişecek emin ol :D[signature][hline]çingene işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 onun bilmem ama Yıldızın kızları = anaç kızlar iki gün gçeiridm ünide %70i anaç kızların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrinsiPaL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 25 inde olcak daa çoook konuşuruzzz belirlensin geleceklerin tektek fotosunu yollarım seçersininz loool :D ben yatar[signature][hline]çingene işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 şimdi ne iş ben anlamadım yer sormak için dimi sadece bu topic[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrinsiPaL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 vallahi öleydi ... bende anlamadım; insanların partiye ihtiyacı varmış vize sonrası falan diye böle heralde... sonuç; umarım parti güzel olur!!! :)[signature][hline]çingene işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrinsiPaL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bu arada bonePARTcım sen griZzzzzzz e söle (ikna edebilirsen) gelirsiniz bigün bize yemeğe... al sana ev arkdaşı; :)[signature][hline]çingene işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 aa bahar party? aneey way umarim güzel geçer çok eglenirsiniz :)[signature][hline]|Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 35 kişi iyi bi yerde en az 2 milyar hesapla kalkar, öğrenciyim diyorsun o zaman en güzeli ev partisi kıvamında ama oda tek katlı apartmanda güzel olmaz eğer müstakilse evin filan, ha sıradan bir yer istiyorsan dolu[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 euheh 35 kişi omg! ama cok eglenceli olur walla cok severim bole actionlari ama işte dozu kaçirmamak lazim[signature][hline]|Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrinsiPaL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 The B.han sen işlerini bitirebilirsen ozaman a kadar gelirsin tabe yane... demi? :) normal bir yeri kapatıp anormal :D bir yer haline getirsek deye düşünüyorum ama bi fiat araştırmasından sonra... !!!! bu arada BonePART ne alaka!!! harbiden gereksizdi kırdın beni :([signature][hline]çingene işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 islerim biterse tabiki gelirim neden gelmiyim hangi gune gelior dogumgunun sole ona gore izin alim bende hedie falam alim elim boş gelmiyim yaw :) [Bu mesaj BlacKDagger tarafından 06 Aralık 2004 17:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 15 şişe Omega+ 3500wattlık bi sistem kafi gelir, 3oda 1 salon bir evde gayet mükemmel bir party yapabilirsin...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Aslında Party dediğinde herkes kafayı bulmalı :) tabi içilgenlik oranına göre omega dedim, sık içen biri bi party boyunca yarım şişe tekillayı rahatlıklar içebilir, ha ben party yapsam Vodka alırım, ama ev partylerinde ASLA bira tavsiye etmiyorum tuvalet önünde çok kavgalar gördüm :) hele 30 kişiye fıçı birayı dayarsan evde o evde sidikden cinayet çıkar :) Omega evet 37,500 :) 30 kişi olduğunu düşünürsek, adam başı yarım omega içilir desek, 18,750 ye gelir.. ama hem ucuz hem kıyak bi party olsun derseniz, meyva aromalı şaraplar gelmiş bizim burada ki tekele, şişesi 6milyondan satılıyor, ananaslısı, kivilisi, muzlusu vs.. her türlüsü var. Alkol oranı 6-7 civarı, zevkle tüketilebilir... Davetiyemi E-Mail ile atarsan sevinirim :lol:[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar