Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parti?!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çikolata dedin mi ben zaten direk fit oluyorum... neyse bu işten en karlı bonepart çıkacak galibaaa

sözde benim doğum günüm öff[signature][hline]çingene işte...
Mesaj tarihi:
yok yahu,
Bone KÖL parti tarihinin en başarısız adamlarından biridir,
yaramıyor ona parti filan,
anca böyle sahil şezlong filan olucak
arkaplanda akdeniz akşamları çalacak
Mesaj tarihi:
bu arada ev arkadaşım EMEL/trone Güldürdünya onu da helal olsun ne diyim yani... ama bak söliyim o tektir ozmaan başka kızlara bakamzsın ona göre :D bu arada güzel kız ama yane :D :D :D[signature][hline]çingene işte...
Mesaj tarihi:
delan senin yapacağın parti SU da olur, oraya da gelmek gitmek zor iş - bunuda köl meunu bir adam söylüyor ya =) -

bone bak böyle konuşuyorsun hopdri meydan, gel uludağa gidelim. görelim bakalım kaça kaç oluyor skor,

Dresq :: Yahu seni ortaköye mi götürüyorlar waffle yemek için. Güzelim abbas dururken ortaköye götürüyorlar ha, tuuu yazıklar olsun.

[Bu mesaj Berk tarafından 06 Aralık 2004 00:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ALOOO parti benim ve nerede yapılacağı kararlaştırıldı arkadaşlar... lütfen konu karışmasın ***yoook biz istanbul üni li güzel kızları istemiyoruz diyorsanızzz ayrı... giriş iiçin izin ve vize işlemlerini bonePART ve GRİZ den sorulur[signature][hline]çingene işte...
Mesaj tarihi:
vallahi öleydi ... bende anlamadım; insanların partiye ihtiyacı varmış vize sonrası falan diye böle heralde...
sonuç; umarım parti güzel olur!!! :)[signature][hline]çingene işte...
Mesaj tarihi:
35 kişi iyi bi yerde en az 2 milyar hesapla kalkar, öğrenciyim diyorsun o zaman en güzeli ev partisi kıvamında ama oda tek katlı apartmanda güzel olmaz eğer müstakilse evin filan,
ha sıradan bir yer istiyorsan dolu[signature][hline]homo homini lupus
Mesaj tarihi:
The B.han sen işlerini bitirebilirsen ozaman a kadar gelirsin tabe yane... demi? :)
normal bir yeri kapatıp anormal :D bir yer haline getirsek deye düşünüyorum ama bi fiat araştırmasından sonra...

!!!! bu arada BonePART ne alaka!!! harbiden gereksizdi kırdın beni :([signature][hline]çingene işte...
Mesaj tarihi:
islerim biterse tabiki gelirim neden gelmiyim hangi gune gelior dogumgunun sole ona gore izin alim bende hedie falam alim elim boş gelmiyim yaw :)

[Bu mesaj BlacKDagger tarafından 06 Aralık 2004 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Aslında Party dediğinde herkes kafayı bulmalı :)
tabi içilgenlik oranına göre omega dedim, sık içen biri bi party boyunca yarım şişe tekillayı rahatlıklar içebilir,
ha ben party yapsam Vodka alırım, ama ev partylerinde ASLA bira tavsiye etmiyorum tuvalet önünde çok kavgalar gördüm :)
hele 30 kişiye fıçı birayı dayarsan evde o evde sidikden cinayet çıkar :)

Omega evet 37,500 :) 30 kişi olduğunu düşünürsek, adam başı yarım omega içilir desek, 18,750 ye gelir..

ama hem ucuz hem kıyak bi party olsun derseniz, meyva aromalı şaraplar gelmiş bizim burada ki tekele, şişesi 6milyondan satılıyor, ananaslısı, kivilisi, muzlusu vs.. her türlüsü var. Alkol oranı 6-7 civarı, zevkle tüketilebilir...

Davetiyemi E-Mail ile atarsan sevinirim :lol:[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
  • Yeni Oluştur...