Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Galaxy s3 den sonra satılık Iphone 5 Fiyat: 1250 tl Telefon 3 aylık olup faturası kutusu ıvırı ve zıvırı mevcut olup 2250 tlye alınmıştır. Sag tarafında kenarında catlak vardır. Onu ve arkası degıl sag yan tarafında noktasal catlak vardır. Bır okuzun kafasına fırlattım o yuzden var bu catlak renk siyah. Galaxy s3 gibi once paticike actim konuyu 2 gun sonra farklı bir foruma daha acica. Eger satilmazsa. Yine diyorum daha onceki galaxy s3 de yazdığım gibi daha ucuza vermememin tek nedeni teli alıp satmaması. En fazla arkadaslarina kelepire iphone dusurdum diye hava atsın alacak denyo. Sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Dipnpt: telefonun 2 adet entegresi 450 tl ucret odenerek degismiştir firlattigim okuzun kafa nato mermer oldugu icin 2 entegreyi yakti. Buda detay olarak belirtelim iphone servisinde garantili olarak islem gormustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 param yok ama mesaj attım gene de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 1000+malbuş çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 moriQ said: 1000+malbuş çalışır Oha lan 2 malbus eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 slm. asl pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 bizimde gönlümüz zengin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 o değilde kırık ve çatlak halen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mayhem said: o değilde kırık ve çatlak halen var mı? Kırık yok yan tarafında catlak var evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Bu arada telefon sadece 5 gun kullanılmıştır 2. Hattımı koydum sonra dart olarak 1 kere kullandım o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 telefonun basel tamamen değişmesi lazım yani kozmetik olarak? hmm, bu neredeyse telefonun yarı maliyeti demek. kozmetik açıdan sorun olmaz diyorsanız alın kullanın tabisi ama 1250 lira çok o telefona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mayhem said: telefonun basel tamamen değişmesi lazım yani kozmetik olarak? hmm, bu neredeyse telefonun yarı maliyeti demek. kozmetik açıdan sorun olmaz diyorsanız alın kullanın tabisi ama 1250 lira çok o telefona. Yine diyorum sadece yan tarafi onuda sormustum 120$ fiyatı varmış ses acip kapama tuslarinin altinin zir tarafi Gei metal bolge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 işçilik yok birde onun içinde. tüm anakartı, bataryayı ana arka kapak kısımlarından söküp tekrar telefonu toplamak gerekiyor. yani iş o kadar karman çormanki bahsettiğimiz çatlak için değiştirilip toparlansa bile o telefon 1-2 ay sonra elbet biryerinden bir problem çıkartır, başını yakar. en iyisi mi bir yiğenine falan hediye et sevinsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 kotu galerici oldurme denemeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 yok olum s3 satışı süperdi mesela ama bu ı ıh etmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mayhem said: işçilik yok birde onun içinde. tüm anakartı, bataryayı ana arka kapak kısımlarından söküp tekrar telefonu toplamak gerekiyor. yani iş o kadar karman çormanki bahsettiğimiz çatlak için değiştirilip toparlansa bile o telefon 1-2 ay sonra elbet biryerinden bir problem çıkartır, başını yakar. en iyisi mi bir yiğenine falan hediye et sevinsin Satılıp satılmaması zerre kadar umrunda degil iphone servisi yaptirmadan 1000 tl teklif etti 450 tl ye yaptirdim lazim olan varsa 1250 ye alsın onun icin actim konuyu. Yegenlerim konusuna gelince vertu falan kullaniyo ibneler bunu versem fakirledim sanarlar nihahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 tamam işte bende onu diyorum 1250 veren fakir üzülür o telefona aykisyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mayhem said: tamam işte bende onu diyorum 1250 veren fakir üzülür o telefona aykisyu Olm senmi alacan teli la fiyatı dusurmeyemi calisiyorsun benim verdigim maldan kimse uzulmez telefoncu sak diye entegreler bozukken 1000 gayme verdi diyorum adam salakmi yani degistirelim dediğimde 120$ ama degistirmeye degmez dedi:) Sen gec bakim kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Ba$kan , ayfonu alan kilifsiz kullanmaz. Yaninda kapagi orten kilif ver o is tamam bana sorarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Sequo said: Mayhem said: tamam işte bende onu diyorum 1250 veren fakir üzülür o telefona aykisyu Olm senmi alacan teli la fiyatı dusurmeyemi calisiyorsun benim verdigim maldan kimse uzulmez telefoncu sak diye entegreler bozukken 1000 gayme verdi diyorum adam salakmi yani degistirelim dediğimde 120$ ama degistirmeye degmez dedi:) Sen gec bakim kenara abi işte 120$ ama değiştirmeye değmez dediği benim bir kaç post önce anlattığımdan ötürü. çok çok zahmetli iş, telefonu tamamen dağıtıyor ve toparlamaya çalışıyor. tamam toparlanır bir şekilde ama adam olmaz bir daha. ayrıca 1000 liraya ver ben alayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ha bu arada telefonunun garantisini yakmış olabilirsin. kullanıcı hatasından dolayı onarım/tamir cihazı görmüş cihazlar onarımdan sonra garanti dışı kalıyor. en azından kvk'da böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ben bunu alsam yarın öbür gün bozulsa sıfırını gönderecek misin? senden garantiliyse düşünelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mayhem said: ha bu arada telefonunun garantisini yakmış olabilirsin. kullanıcı hatasından dolayı onarım/tamir cihazı görmüş cihazlar onarımdan sonra garanti dışı kalıyor. en azından kvk'da böyle. yok garanti disi kalmiyor bostancida turkiyedeki tum garantili apple lerin yapildigi serviste yapiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 DoruK said: ben bunu alsam yarın öbür gün bozulsa sıfırını gönderecek misin? senden garantiliyse düşünelim hyr canim yaptirdigim yere yonlendiririm zaten sifir telefon versem o telin sequo garantisini yine vermem ne yazik ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Sequo çok bozdu, ufak hesaplara girmek şanına yakışmamış bilo aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar