Zopik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 http://www.enkomik.net Bu bir süredir vakit buldukça üzerinde çalıştığım birşeydi. Amaç hem birşeyler ortaya çıkarmak hemde kendimi geliştirmekti. Sonunda ayakta kalabilecek şekilde birşeyler çıktı işte ortaya(sistem olarak). Eleştirilerinizi, fikirlerinizi ve yardımlarınızı sunarsanız hem daha güzel bişeyler çıkar ortaya hemde ben azcık sevindirik olurum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 bi bakalımvakit geçer belkı ukumuz gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 uyumazsan arada bakmaya devam et. yavaş yavaş bişeyler yüklüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 resimleri ayrı ayrı text linkler yerine ileri geri butonları ile yapsaydın daha kolay olurdu gezinmesi bide bunlar zaten webde olan resimler farklı birşey göremedimki[signature][hline]ı was soldier ----------------------------------- 195.174.96.4 MHZ Radio Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 daha bu gece yüklemeye başladım. dur biraz. zamanla farklı şeyler ortaya çıkacaktır mutlaka :) [Bu mesaj Zopik tarafından 06 Aralık 2004 16:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Hm daha önce görmediğim şeyler var ve gün içinde bikaç kere irdim sürekli update ediliyo yeni şeyler eklenmiş oluyor. Eğer böyle devam ederse hoş olur tabi tasarım konusunda biraz daha kullanım kolaylığı katabilirsin[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Güzel gene adam yapmış vermiş eline sağlık[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ellerine sağlık. Yeni bişey yok ama güzel bir seçme olmuş. daha güzel şeyler bekliyoruz.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L31 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar