Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 buradan ulasilabilecek yazida da gorulebildigi gibi DOS, WIN, DLL, PIF, INI, DMA, IRQ. MAC...the only three letters you really need to know. - Marc Kodama, California 8-)[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Dralnu benim laptop larla alakalı topiclerime cevap yazmadın ya sana dargınım ben :([signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 dralnu ne diycek ya birak... en son cikan apple modelini yazar birakir :Pp (saka yaptim ciddiye almayin he)[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar