Pyhenn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Evet arkadaşlar. Şu sıralardaki yoğun trafiğin etkilediği oyun hayatıma damgasını vuracak bir duyuru :) Coh accountumu satıyorum. İçinde sadece 1 char var. Level 34 Pyhenn Natural Controller Illusion / Storm Control **Gayet işe yarar bi chardır :) **Fiyat hiç accountu olmayanlar için 80$ arkadaşlar. 30$'da emeğime sayıyorum... (not: level başına 1$ ediyor ki controller için az bile diye düşünüyorum.) (pazarlık etmenlere bağlıdır) İlgilenenler Msn'den ya da aklına gelen herhangibir yoldan bana ulaşabilir :) Msn : [email protected] lütfen tepki mesajlarını msn'e atınız :D [Bu mesaj Pyhenn tarafından 19 Kasım 2004 00:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Tonec Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Pyhenn neden bırakıyorsun oyunu anlamadım ben açıkçası? Bi de bi not; sakın yanlış anlama pyh :) Benimde account'umda boş karakter slotu yok, Levellarını yazıyorum ; 45-30-28-21-15-9-9-8 bi de diğer serverda 10lvl bi tankerim var.. şimdi hepsinin levelına karşılık 1$ emek sayarsak toplam 174$ emek ediyo, bi de oyuna 30$ dersek işte ortalama 200$ oy oyyyy satayım ben hemen oyunu köşeyi döneyim :)[signature][hline]Zebris LvL45 Ice/Ice Blaster TRT 1 LvL9 Dark/S.R. Scrapper Abla LvL30 Fire/Emp Controller
Pyhenn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Heheh :) Onu da düşündüm ama imkansız bişiy :) Üniversite + İş + Tiyatro bu üçü uykumdan bile alıyor beni. Bu sebeple bırakıyorum.. Fiyata gelince o sadece ilk fiyat..
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Cem ne yaptın ya:(. Ben sana sorarım bunun hesabını msn'de. Arkadaşlar kimse satın almaya kalkmasın, kalkışanda karşısında beni görür:).[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender
Pyhenn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 yalan söylüyor :P[signature][hline]--- God is in the TV ---
Öne çıkan mesajlar