StJoe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 yine server mı kapalı yoksa bende mi bi sorun var?[signature][hline]Stjoseph [Anatolian Knights]RR8L8 Paladin (Kay Albion) Yettimgari RR3L9 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr [Anatolian Knights] RR5L8 sorc (Kay albion) Kebap [ROFL] lvl 50 2L4 Enchanter (Lancelot Hibernia) Kokorec lvl 50 1L7 Druidbot (Lancelot Hibernia) Kereste lvl 40 Animist (Lancelot Hibernia) For Albion için!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 kapandı malesef :([signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Borbag, 03 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki: "siz kardeş misiniz?" hayır ben sütçüden o tüpçüden... John_Petrucci, 03 Aralık 2004 17:41 tarihinde demiş ki: -şş babam seni çağırıyor -hangi baban ? -wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 bu kapanma süresiyle ilgili bilgileri alacağımız biyer varmıdır?[signature][hline]Stjoseph [Anatolian Knights]RR8L8 Paladin (Kay Albion) Yettimgari RR3L9 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr [Anatolian Knights] RR5L8 sorc (Kay albion) Kebap [ROFL] lvl 50 2L4 Enchanter (Lancelot Hibernia) Kokorec lvl 50 1L7 Druidbot (Lancelot Hibernia) Kereste lvl 40 Animist (Lancelot Hibernia) For Albion için!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 sitesinde yazmıyo :([signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Aliko the Warrior.. ..Xigenon 1.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erolcam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ya beyler çanakkalede bazı yerde bağlanıyor bazısında bağlanmmıyor neden bilen varsa cevaplasın knigt krizine girdim acil birşeyler yazın bendede yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erolcam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 cevap veren yokmmu ya oyun bende hala çalışmıyor sizde çalışıyormmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 hala bişey yok[signature][hline]Stjoseph [Anatolian Knights]RR8L8 Paladin (Kay Albion) Yettimgari RR3L9 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr [Anatolian Knights] RR5L8 sorc (Kay albion) Kebap [ROFL] lvl 50 2L4 Enchanter (Lancelot Hibernia) Kokorec lvl 50 1L7 Druidbot (Lancelot Hibernia) Kereste lvl 40 Animist (Lancelot Hibernia) For Albion için!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 açıldı şu anda oyundayım ama eskisi gibi inanılmaz lag var ve ne yazıkki öldüm lvl 40 ım ve kecoon exile kesti beni :([signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar