Patice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Bi arkadaşım gitmişti buna.. Rivayet ettiğine göre sabahlara kadar dans, dans, dansmış.. Hatta şöyle bişey anlatmıştı. 'Sabaha karşı ayılmak için denize girdiğimizde yan tarafımızda bi çift vardı sarmaşdolaş, hatun 10 dakka sonra yüzerek yanımıza gelip benim arkadaşla öpüşmeye başladı.. Sonra geri abinin yanına döndü..' demişti. halüsinasyondur belki. Ama işte bunlar hep ayıp.
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Zaten herkes ortak olarak bir ingilizce kelime biliyor orada yetiyor, Sex.
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Benim özürlü tipli kuzenim gitti, 3-4 yıl önce. Threesomelar falan havada uçtu.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bilmedigi seyi nasil unutsun abi adam.
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 @.@ gözlerim kanıyor nasıl bir cevap bu.
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 aquila said: bilmedigi seyi nasil unutsun abi adam. du yu sex?
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mori cetoyla naaptiniz bulustunuz mu?
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 gideceklerden biri baskent uni grubu mu
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 la yok içimde patladı gidicem dedimya bişi olmasa olmaz zaten, tarihi daha gelmedi bu arada ama yeni bir işe atıldım ondan dolayı yalan oldu
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Gidiyor bizim ofisten arkadaş arife günü işte.
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 elma said: oha 1 ay sürüyomuş. Biz isveçte erasmusken üst üste cruise patlatıyoduk. O cruise gemileri bildiğin fuckfest. 2 gece deli gibi sarhoşluktan karıdan kızdan bile bayıyodum ben, 1 aya şarjım yetmez heralde. #KoraxGöreve bu it bizim okulun erasmuslarını KURUTTU BİTİRDİ, el atın şu adama durduramıyoruz.
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Türk erkegi böyle yerlere gitmesin. 2 meme görünce beyin viciklamasi gecirip rezil ediyolar kendilerini
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 meme kutsaldir besmelesiz agzina alma carpar
elma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 MADBOY said: elma said: oha 1 ay sürüyomuş. Biz isveçte erasmusken üst üste cruise patlatıyoduk. O cruise gemileri bildiğin fuckfest. 2 gece deli gibi sarhoşluktan karıdan kızdan bile bayıyodum ben, 1 aya şarjım yetmez heralde. #KoraxGöreve bu it bizim okulun erasmuslarını KURUTTU BİTİRDİ, el atın şu adama durduramıyoruz. kes. herkes ekmeğini kovalıyo
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Ne zaman gidiyoz, araç kaçta kalkıyor.
elma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 7.45pm sharp, tekerlek döner. Servis bekletilmez, beklenir sdfsdf
Öne çıkan mesajlar