Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kazantip Fest.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bi arkadaşım gitmişti buna.. Rivayet ettiğine göre sabahlara kadar dans, dans, dansmış.. Hatta şöyle bişey anlatmıştı.
'Sabaha karşı ayılmak için denize girdiğimizde yan tarafımızda bi çift vardı sarmaşdolaş, hatun 10 dakka sonra yüzerek yanımıza gelip benim arkadaşla öpüşmeye başladı.. Sonra geri abinin yanına döndü..' demişti. halüsinasyondur belki.
Ama işte bunlar hep ayıp.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
la yok içimde patladı gidicem dedimya bişi olmasa olmaz zaten, tarihi daha gelmedi bu arada ama yeni bir işe atıldım ondan dolayı yalan oldu
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
elma said:

oha 1 ay sürüyomuş. Biz isveçte erasmusken üst üste cruise patlatıyoduk. O cruise gemileri bildiğin fuckfest. 2 gece deli gibi sarhoşluktan karıdan kızdan bile bayıyodum ben, 1 aya şarjım yetmez heralde.

#KoraxGöreve

bu it bizim okulun erasmuslarını KURUTTU BİTİRDİ, el atın şu adama durduramıyoruz.
Mesaj tarihi:
MADBOY said:

elma said:

oha 1 ay sürüyomuş. Biz isveçte erasmusken üst üste cruise patlatıyoduk. O cruise gemileri bildiğin fuckfest. 2 gece deli gibi sarhoşluktan karıdan kızdan bile bayıyodum ben, 1 aya şarjım yetmez heralde.

#KoraxGöreve

bu it bizim okulun erasmuslarını KURUTTU BİTİRDİ, el atın şu adama durduramıyoruz.

kes. herkes ekmeğini kovalıyo
  • Yeni Oluştur...