Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Xperia Sola


L_Zero

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar ürün 8 ay önce vatandan alınmıştır, üzerine sadece ics updatei yüklendi, oyun falan oynanmadı zaten bir şey olmadı.

kozmetik olarak 2 noktada sorunu var, birincisi ön tarafta en kenarda ikincisi ise arka kapakta, bunlar böyle 2 mm çaplı daireler gibi flm düşünebilirsiniz, kutusu kulaklığı vs duruyor, herhangi bir şekilde tamirat görmedi, garantisi devam ediyor hala, data kablosu vs var fakat data kablosunun adaptör kısmı yok bir tek onuda direk veririm elden sorun değil

almak isteyipte ankarada olan varsa direk vereyim çalıştığım yerin adresini gelsin baksın, fiyat konusunda anlaşamayacağımızı düşünmüyorum, androidi sevemedim pek açıkcası iosa geri dönmek için satıyorum telefonu, f/p ürünü zaten az biraz araştırırsanız görebilirsiniz.

telefonun fotolarını telefon ile çekemediğim için üzgünüm :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi 490ada satan var 350yede açıkcası alacak kişiyi şu 2 kozmetik hasar çok rahatsız eder mi bilemediğimden bir fiyat veremiyorum, pekte sevmem fiyat vermeyi, öyle 550 falan yazdım bir kaç yere ama ciddi değilim yani, gelirsiniz görürsünüz abi şu kadar verebilirim ben bu cihaza dersiniz anlaşırız, hani zaten fiyat aralığı belli bir ürün.

bilemedim ^^

tel no bırakayım gün içinde arayabilirsiniz, forumada bakıyorum zaten ama bulunsun

541 440 94 67
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

L_Zero said:

ya söylemeyim söylemeyim dedimde salak önce 250 veririm diyorsun sonra 225 son diyorsun zaten şuan 350ye müşterisi var bu neyin kafası?
sen bi kendini silkelettirsene arada iyi gelebilir ^^


Peşin para bu devirde az bulunuyor ama iyi düşün bak 200 son teklifim?

bu telefon 400 etmez hele ki ikinci eli ne olduğu belirsiz birşey belki 2 gün sonra bozulacak garantisi geçersiz çıkacak. zaten bu telefonlar güneş altında eriyorlar forumlarda var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...