KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 şimdi benim pcde 256mb sd ram takılı ben 512 almayı düşünüyorum fakat 256 nın yanına takarsam 768 mb ram kalitesini alabilir miyim yoksa 256 yı verip takasla mı almalıyım?[signature][hline]Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 elindeki ramin ve alıcağın ramin aynı mhzde çalışması lazım 768mb performansı alman için[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Sd'den $u qün için ne kadar performans alabilirsinki maxmimum 133 mhz :)[signature][hline]Rap yaparkende günahamı girdim!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar