Cengaver Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Arkadaşlar bir sure önce pcme makoto die bi worm girmisti antivirus programı kurarak temizledim. Fakat bir süre sonra pcmde hiç bir installeri çalıştıramamaya basladim. Acaba virus tekrar mı bulastırdı die gerek web scan gerek kendi antivirus programımla taradıgımda herhangi bir sorun bulamadilar. Bu install edememe problemini nasil cözebilirim yardimci olursanız sevinirim pcde xp servicepack 2 full updateli. Format atmak istemiyorum lutfen yardimci olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ilginç bi sorun engin bilgilerimi bile aştı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 benimkinide astıgı için yazdım zaten belki benden engin biri wardir dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 yok mudur yaw bir bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guano Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 kaspersky nin virüs programı ile dene diyecem.Ama nasıl install edecen şimdi di mi.Dos ortamında çalışacak bi virüs programı falan var mı bilemiyorum.Hani olur mu tam da emin değilim.Olmadı format kesin çare sonuçda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar