Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ninja, paticik, insult,ego.

Madcat

Öne çıkan mesajlar

üniversitede organik kimya hocam vardı bi tane birkaç sene japonyada kalmış zamanında. bi kez japonlar çok yeto yha, bazı enzimleri yok vucutlarında onun için 1 bira içince bayılıyolar direkt eheüheühüehü dediydi, fazlasında da ölüyolarmış. hiç araştırmadıydım onu, doğru mu bu abi
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

sonra idam ediyolar ama zenciyi.

Olsun idam da edilse ulvi görevlerini yerine getiriyor. Demek ki onun görevleri bitmiş yaratıcısı geri çağırmış.

@ninja san zenci dediğim farazi olarak yani ordaki iyilik timsali adama benzediginden arigota gozaimass. (nasi yaziliyor bilmiyorum :p)
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

üniversitede organik kimya hocam vardı bi tane birkaç sene japonyada kalmış zamanında. bi kez japonlar çok yeto yha, bazı enzimleri yok vucutlarında onun için 1 bira içince bayılıyolar direkt eheüheühüehü dediydi, fazlasında da ölüyolarmış. hiç araştırmadıydım onu, doğru mu bu abi

kisilerin dayanikliliklari kisilerin agility gerektericek aktivitelere verdigi degerle alakali olarak degisen bir durum ama istatistik olarak hakli olabilirsiniz.

kthxbye said:

aquila said:

sonra idam ediyolar ama zenciyi.

Olsun idam da edilse ulvi görevlerini yerine getiriyor. Demek ki onun görevleri bitmiş yaratıcısı geri çağırmış.

@ninja san zenci dediğim farazi olarak yani ordaki iyilik timsali adama benzediginden arigota gozaimass. (nasi yaziliyor bilmiyorum :p)

Arigatou Gozaimasu

ama gercekten tesekkur ederim guzel bir benzetme ^-^
Sosyal ağlarda paylaş

Ninja said:

aquila said:

Silphatos said:

fazlasında da ölüyolarmış, yok artık. yediydi herhalde bizi kerata

sapporoyu kim iciyo lan o zaman.

iciliyor asahi hepsi firmalarin iciliyor ama cok icildiginde sorun cikiyor.

Sequo said:

Ninja said:

Bir agac benzetmesi mutlu etti cok tesekkur ederim Coprychan.

Copry' e fazla guvenme ninja san daha onceki baslikta turk kizlarindan bahsetmistik ama sivilceli ve gozluklulerden hic bahsetmemistik

Sequo sama soylediklerinize saygi duyuyorum ama en guzel seyin zaman oldugunu belirtirim her birey icin.
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi aciklayayim.

Alisilmis Buddhistligin disinda Uc Tanriya inaniyorum.
Kitsune/FUdou Myou/Prajna
Bu ucunun inanma sebebim Lin Kuei cult i ile baslayip Meeikyou ve Mikkyou inancinin icine yerlesen Ninjutsu geleneginde olusmasi. Kisaca Buddhistim. Ayrica bu inanc sekli demokratiktir.Kisilere saygi duymaniz ogutler.
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

Noyzura said:

dedem jigolo , boksör, müzisyen ve ateist idi. onun seks hikayeleri ile büyüdüm. bana hep akıllı ol. hem zekisin , hem çok yakışıklı. birşey yapmana gerek yok sadece cebini göster bırak kadınlar seninle birlikte olmak için mücadele etsin derdi. üvey ananem kızardı ona " sus terbiyesiz adam ne biçim şeyler anlatıyorsun çocuğa" diye.

Ninjanın dedesi ile benim dedem arasında çok fark var.

deden muhteşem bir insanmış resmi varmı

var ama arşivlerde yok şu an mobil takılıyorum.laptopum bile izmirde . onda bile yok masaüstünde falan =)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...