Gilean Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Geçen günde olmuştu, bilgisayardan abuk subuk sesler geliyordu.restart atınca duzelmişti.şimdi bu akşamüstü ses abardı artık..bir fan bozuk gibi ses geliodu..kapadım içini açtım fazla ısınmıştır die bıraktım ööle..şimdi biraz önce açayım dedim aman allahım o ne sestir..sanki pervaneli uçak evden kalkışa geçmiş gibiydi.kapadım bu seferde eve inişe geçmiş gibi:Dama doğru dikkat ettiysem power supplyden geliyordu o sesler.herhalde ruhunu teslim etti veya sizce ne olabilir? bir de şunu söyliyim power supplyım 300W. Sistemimi yazayım az mı değil mi söyleyin. Pentium 4 2.4 Geforce 4 Ti 4200 64mb 512mb ddr-333 ram 80gb harddisk 400Wlık mı almak lazım yoksa? teşekkürler şimdiden[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 cd romların sayısına da bakmak lazım bence sana lazım değil. real 300w yeter. sessiz power supply lar var.[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 300W yeter senin icin. Benimde benzeri bir sorunum olu$mu$tu. Eger elin biraz elektronige yatkinsa p.s 'in icini acip fanini cikart yeni bi tane alip yenisini tak oraya. Bilgin yoksa bu konuda kesinlikle kalkisma boyle bir ise. Power Supply yuksek guc ve gerilimle calisan bir donanim. En iyisi yeni bir power supply alip bagla ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: Math-, 05 Aralık 2004 21:04 tarihinde demiş ki: 300W yeter senin icin. Benimde benzeri bir sorunum olu$mu$tu. Eger elin biraz elektronige yatkinsa p.s 'in icini acip fanini cikart yeni bi tane alip yenisini tak oraya. Bilgin yoksa bu konuda kesinlikle kalkisma boyle bir ise. Power Supply yuksek guc ve gerilimle calisan bir donanim. En iyisi yeni bir power supply alip bagla ;) Aynen tavsiye ediyorum!!! Yeniye hiç gerek yok 5 milyona halledebilirsin sorununu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Becerebilene 5 milyon ehehe.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 power supply fanın arasına fan dönerken bi tornvida sok düzene girsin. Genelde sapıtıyorlar.. [Bu mesaj maddoq tarafından 05 Aralık 2004 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 zeytin yağı yada makine yağı ile yağla bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ben stajdayken yapmıştım hatta ustası oldum işin.O zamana kadar alakam bile olmamıştı öyle şeylerle.Çıkar komple power supply kısmını.Fanı sökebiliyorsan sök,sökemiyorsan komple al bir elektrikçiye git söktür ve yeni fanı taktır olsun bitsin.Ha için rahat etmezse çok ucuza kurtardım bunu diye bilgisayarcıya gidip aynı malı daha fazla para vererek tamir ettirebilirsin seçim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 http://www.jscustompcs.com/power_supply/ burdan hesaplayabilirsin ne bilgisayarına ne kadar güç gerektiğini ama yine de çıkan değerden biraz daha yüksek bişiler almaya bak nolur nolmaz.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar