Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil Power Supply Problemi

Gilean

Öne çıkan mesajlar

Geçen günde olmuştu, bilgisayardan abuk subuk sesler geliyordu.restart atınca duzelmişti.şimdi bu akşamüstü ses abardı artık..bir fan bozuk gibi ses geliodu..kapadım içini açtım fazla ısınmıştır die bıraktım ööle..şimdi biraz önce açayım dedim aman allahım o ne sestir..sanki pervaneli uçak evden kalkışa geçmiş gibiydi.kapadım bu seferde eve inişe geçmiş gibi:Dama doğru dikkat ettiysem power supplyden geliyordu o sesler.herhalde ruhunu teslim etti veya sizce ne olabilir?

bir de şunu söyliyim power supplyım 300W. Sistemimi yazayım az mı değil mi söyleyin.

Pentium 4 2.4
Geforce 4 Ti 4200 64mb
512mb ddr-333 ram
80gb harddisk

400Wlık mı almak lazım yoksa?

teşekkürler şimdiden[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Sosyal ağlarda paylaş

300W yeter senin icin. Benimde benzeri bir sorunum olu$mu$tu. Eger elin biraz elektronige yatkinsa p.s 'in icini acip fanini cikart yeni bi tane alip yenisini tak oraya. Bilgin yoksa bu konuda kesinlikle kalkisma boyle bir ise. Power Supply yuksek guc ve gerilimle calisan bir donanim. En iyisi yeni bir power supply alip bagla ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Math-, 05 Aralık 2004 21:04 tarihinde demiş ki:
300W yeter senin icin. Benimde benzeri bir sorunum olu$mu$tu. Eger elin biraz elektronige yatkinsa p.s 'in icini acip fanini cikart yeni bi tane alip yenisini tak oraya. Bilgin yoksa bu konuda kesinlikle kalkisma boyle bir ise. Power Supply yuksek guc ve gerilimle calisan bir donanim. En iyisi yeni bir power supply alip bagla ;)

Aynen tavsiye ediyorum!!! Yeniye hiç gerek yok 5 milyona halledebilirsin sorununu
Sosyal ağlarda paylaş

ben stajdayken yapmıştım hatta ustası oldum işin.O zamana kadar alakam bile olmamıştı öyle şeylerle.Çıkar komple power supply kısmını.Fanı sökebiliyorsan sök,sökemiyorsan komple al bir elektrikçiye git söktür ve yeni fanı taktır olsun bitsin.Ha için rahat etmezse çok ucuza kurtardım bunu diye bilgisayarcıya gidip aynı malı daha fazla para vererek tamir ettirebilirsin seçim senin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...