elladan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: Lind3r0th, 06 Aralık 2004 20:53 tarihinde demiş ki: karsına 2 rogue cıktımı top oglanı oluyorsun shadow fılan yemıyor lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 tamam o zaman madem herkes priest olununca heal istiyo partilerde falan bende savaşçı veya hunter olurum o zaman kimse bana niye heal yapmıyosun diyemez , ben saldırı skilleri geliştimek istiyorum[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Dedigim gibi en çok ne açmak istiyosan onu aç.Klana priest lazim diye priest açma yani.Oyundan sogursun yoksa :)[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 yani shadow priest açmak istememin sebebi saldırısı çok iyi diyolar falan ama madem priest olunca heal yapmayanı hor görüyolar :) bende başka bişey olurum olur biter[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 sen bence Demon Hunter olmak için priest olmıcan :) hade ben kaçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Engin sen shadowpriest istiosan shadowpriest aç bosver warrior u yada hunter i.kimse niye heal etmiyosun demez klanda merak etme :) en azindan ben buna musade etmem ayni party de olursak.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Tabiki kimse sana neden shadow priest sın takılma bizle filan demez diyemezde ama ben ordakı shadow priest cok guclu olayına taktım yanı her class guclu değişik veriyasyonlarla ama iş yine enınde sonunda oyuncuda bitiyor.[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 sağolasın birader[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar