Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Hazir konu acilmis bende laptopu yenileyip eskiyi(4.5 senelik alet) pederle valdeye verme niyetindeyim. Normalde kullandigim 17", yine 17" e goz diktim. Ama markalar arasinda donanim harici tasarim farklari var, tamam aradigim bu diyemiyorum. Alienware: Tasarimi hos, ama klavye ve fiyati o kadar hos degil. MSI: Setup gaming usulu(klavye, vs.) ama tasarimi animeciler yapmis sanirim, ucuz duruyor. Birde tek fan var alette. Asus: Tasarim, fan, vs. her sey tamam. Ama fiyat ve upgrade kapasitesi tirt. Sager: En iyi fiyat/performans ama tasarim cok business usulu, alet IBM thinkpad e benziyor. Ses karti eh, klavye orta kadar. Kanuni, sager gelince yorumlarini yazar misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Olur ama 20 haziran gibi elimde olacak insallah. Msi gs60 ghost pro da olabilir aradayim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Msi daki tek fan baya büyük ısınmıyor benim makine hiç ısı problemi yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 ghost proda dual fan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 ghost prodan buyukluk yuzunden, np7338 den kalin agir ve ekraninin kucuklugunden (hafifde olsa) vaz gecip gigabyte p34gv2-cf2 aldim. tabii bu eksiler kendi aralarinda. gelince dener yazarim. 4710 islemci 860m 4gb ekran karti 128gb ssd 1T hdd 14 inch 1080p 8gb ram (bunu gerekirse 16 ya yukseltirim kendim-ki gerekmez) 1,6kg agirlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Bunun ekran boyutu ne ki? 1,2 kg iyimiş. MSI gs70'de 2,6 kg ama 17.4' ekran boyutu. Aşağı yukarı aynı para. Gerçi sen küçük ekran istiyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 14 inch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 tam benim aradığım özellikler bunlar, link vs var mı? şu önceki sayfadaki 13" olanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Gigabyte daha pahali bu arada sagerden. Sager np7338, clevo w230ss kasadan ureme zaten. Daha baska firmalarda ayni seyi yapiyorlar ama usa %30-40 daha ucuz. Amazon.com da vs varlar birde xotic pc, sager computer, excaliber, gentech vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Bu aralar alınabilecek şöyle sağlam 2-2.5 sene sorunsuz oyun oynatabilecek yüksek performanslı cihaz neler var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 880m li cihazlar rahat goturur 2 sene. Ama TR fiyatlari nedir bilemem. Biraz butceye bakiyor olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 p34g v2 ile iliskimiz baslamadan bitti :) yerine w230ss clevo aldim. 16gb ram 4810 islemci 860m gfx 240ssd 1080p 13.3 ekran ilk bakista kalite olarak bir mbp, lenovo y50, msi gs60 degil tabiiki ama tukurulecek de degil :P ortalama bir build. windows yukluyorum an icin ilerde performans gak guk yazarim. boyut olarak bekledigimden daha kucuk ve hafif cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 x rebirth ayni bolgede i5-2500 islemci gtx560 ti 8gb ram desktop pc ile ultra grafiklerle 25 fps aliyorum. aynisini laptopla. kucuk velet basarili.. 860m cok iyi oc oluyor nerdeyse 870 seviyelerine cikabiliyor gerekirse denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 malesef bununlada olmadi :D 13.3 inch bana cok kucuk basim agridi.. gozler bozuk zaten fazla kucuk ve cok fazla yuksek cozunurluk o ekrana. yarin p150sm-a veya p170sm-a dan birisi ile degistirecegim. gonlum 15.6 inchden yana ama bakalim alismisim 17 inch gaming laptopa sanirim. 870m 4gb 8gb ram 240 ssd 750 hd 4700 islemci her iki modelde. minikten upgrade oluyor zaten gfx falan. fiyatta degisim yok o ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 w230ss in sikintilari sunlar alacak olan olursa. ekran kucuk ve kaliteli ama bence fazla kucuk gaming icin. mouse sagda kullanan icin tum girislerin laptopun saginda olmasi rahatsizlik verici. sadece bir usb solda. geri kalan tum her sey sagda. laptop sogutmayi soldan yapiyor. arkadan sogutma yok ve sirf sola sicak hava bir sekilde rahatsiz edebiliyor. isinma problemi olmadi ama devamli bir sicak hava cikisi sol taraftan bence kotu. arkada olmali ya da arkaya dogru. full gucde ses cikiyor sogutma fanindan bu yanda olunca daha cok rahatsiz ediyor. alienware m17x kullaniyorum yillardir ayni ses cikiyor ama arkada oldugu icin fanlar fazla kullanana yansimiyor o ses ve isi. klavye fazla kucuk ve tuslarida kucuk. ses bana yetersiz geldi birde. tabii 13.3 inch laptoplar icinde bundan baska bu kadar guclu alette yok. kasa ne kadar kuculurse normal olarak karsilanacak seyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 sunuda buraya alayim. Kanuni said: malesef bununlada olmadi :D 13.3 inch bana cok kucuk basim agridi.. gozler bozuk zaten fazla kucuk ve cok fazla yuksek cozunurluk o ekrana. yarin p150sm-a veya p170sm-a dan birisi ile degistirecegim. gonlum 15.6 inchden yana ama bakalim alismisim 17 inch gaming laptopa sanirim. 870m 4gb 8gb ram 240 ssd 750 hd 4700 islemci her iki modelde. minikten upgrade oluyor zaten gfx falan. fiyatta degisim yok o ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 17 inc icin yorumlarini bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 naparsaniz yapin enduro almayin (intelin switchable graphics olayi) external monitor takilmiyor lan aptalliga gel, elimde kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 p150sm-a da karar kildim. 17 inch buyuk ve agir geldi. alet cok ama cok iyi. 4700 islemci 256gb ssd 500gb sshd 870m 6gb gfx 15.6 inch matte 3.1 kg+power supply 8gb ram 4 slot var ikisi dolu su anda. 33-40 fps veriyor x rebirthde. ayrica inanilmaz sessiz ve sogutmasi mukemmel. el konulan yerler hic isinmiyor.. optimus oldukca basarili calisiyor. nesi negatif dersek ekran matte ve muhtesem diyemem. color calibration vs yapilmasi gerekir diyorlar.. cokda batmadi acikcasi. pc de matte, alienware de parlak, macbook pro da parlak , parlak ekranlar daha bir canli normal olarak ama parlaktan dilim yandigi icin matte aldim bu sefer. gunesin yansimalari vs delirtiyordu. 17inch icinde bu usttekilere ek, ekrani buyutup sogutma olayini biraz daha gelistirebiliriz sanirim. geri kalan her sey ayni zaten tipinden uretim kalitesine. 17 inchde +1 hdd takilabiliyor ama zaten 2msata 1hdd 1dvd var ben dvd yi cikarttim yerine ssd taktirdim msatalar bosta. 17inchin birde guc kaynagi 230 watt ve daha agir ve iri. bununki 180 ona ragmen gene bana buyuk geldi. simdi slim 180watt power brick bakinayim. 9/10 veriyorum sana clevo o bir puanida uretim kalitesi ve kullanilan malzeme daha premium olabilirmis. macbook tarzinda olsa anam anam. ha bu arada aleti modifiye etmek cok basit. aldigim yer gitmis ssd yi sata 2 ye sshd yi sata 3 baglamis. sokup dogru yerlerine takmam 5 dakikami almadi inanilmaz basarili. direk herseye erisim var muthis. edit 2 : sound blaster x-fi mb3 diye bir program var sesi gelistiriyor sanirim icindeki ses karti sb destekli olsa gerek. baya degistiriyor sesi. arti alette subwooferda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar