Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Selam, Is amacli olarakta kullanacagim yanindada esas amaci gaming olan yeni bir laptop alacagim. Hatta is amacini falan bosverin oyun icin kullanacagim. MSI var hos ama mesela bluray falan gerekmiyor bana. VGA GTX660M iyi bir kartmidir? Yeterli gelirmi? Kacirdigim oyunlari oynayacagim assassins creed CoD falan iste son cikanlardan. Ayni paraya daha iyi bir laptop alabilirmiyim? Monsterler heswel ile guzel ama 5ay daha beklemek istemiyorum. Tavsiyerleri bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Ben samsung np550p5c-s04tr almıştım. me60'a yakın bir makine sadece gtx650m var. Ekran kartı olarak baya yetiyor. Wowda ultra ayarlarda 80fps'de oynuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Todesengel said: Ben samsung np550p5c-s04tr almıştım. me60'a yakın bir makine sadece gtx650m var. Ekran kartı olarak baya yetiyor. Wowda ultra ayarlarda 80fps'de oynuyordum. Wowu baz almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 o msi var ben de tavsiye etmiyorum.az bekle monster al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Tamam almayalım :D örnekti sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 İşte 5ay monster beklemek istemiyorum. Başka ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 5 ay bekletmiyor 2 ay bekliyosun max ya yeni modeller güzel sandy bridge 16gb ram falan var.gerçi 2.5k değil onlarda oyun için laptop almayın derim hele şu yaz günü direk -50 fps ısınıyor it gibi klimadan bağımsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 hazır stokta olan monsterlardan da alabilirsin. bekleme süresiz filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mobil olduğum ve vaktimin çoğunu şehirdışında geçirdiğim için masaüstü istemedim ki evde yatıyor masaüstü. 2,5k yı geçmem para olarak herhalde. MONSTER® Q47W650SR01 15.6" Haswel 2,5k 2ay bekletiyor ama. Anında teslim yok. msi mx serilerine bakayımmı yoksa değmezmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 http://www.monsternotebook.com.tr/W150ERQ-GT650M-MONSTER%C2%AE-Q61W150ERQ50-432998-438380-439790-439794-439795.html?srt=UP http://www.monsternotebook.com.tr/W150ERQ-GT650M-MONSTER%C2%AE-Q61W150ERQ24-432998-438380-439790.html?srt=UP şunlar hemen teslim. ama 2 ay falan idare edersen o paraya 16gb ram alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 msi ge serisi en kötü gx biraz daha iyi dragon en iyiside oda 5k+ falan ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Fin said: o msi var ben de tavsiye etmiyorum.az bekle monster al niye tavsiye etmiyorsun lan ne kötü yanı varki? işlemci i5 diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 evet hem o işlemci yüzünden hemde uzun vadede performansı çok kötü gaming için yapmışlar 4saatten sonra pert oluyor. hayvan gibi düşüyor performansı ya =. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 o ilk linkteki i5 işlemcili değil ama işte. i7 var onda. ısınma konusunda bilmiyorum 4 saat aralıksız oynama fırsatım olmadı 2 saat falan max. sıkıntı yok gibi ama şimdilik. dandik bi laptop soğutucu var altta sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Dragoonlar GT serisi değilmi? Güzel aletler ama çok pahalı. GX serisi var biraz daha orta düzey ama henüz heswel e geçmedi sanırım. Zaten heswel e geçen sadece Monster gördüm en ucuzu 2,5k o da en erken 2 ay sonra teslim. 1 haftaya kadar almak istiyorum ben en geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 o ilk linkte verdiğinin i5 işlemcili olanı 1900 lira falan bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Almışken i7 alırım diye düşündüm? Çok fark yaratırmı i7 yada i5 olması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Fark eder almışken i7 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 300 tl falan olsa anlarım da 600 falan ya aradaki fark. çok bence asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Samsung var fena gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ilk linkteki bu samsungtan daha iyi ya. i7 o da. ben hiç bulaştırmasaydım keşke şu i5 hikayesini kafan bulanacak boş yere şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Yok bulanmadı ya i7 bakıyorum. Samsungda i7 ama çözünürlük düşük diğerlerine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Msi GT780DXR var ama hiç bir yerde bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Bu mu? Bu mu? Hangisi yada bunlara alternatif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ben olsam hemen teslim olmayan bişeyi almazdım. ya bekle yada başka alternatif bakın o monster yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar