Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaming laptop (vol. ∞)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,
Is amacli olarakta kullanacagim yanindada esas amaci gaming olan yeni bir laptop alacagim. Hatta is amacini falan bosverin oyun icin kullanacagim.
MSI var hos ama mesela bluray falan gerekmiyor bana. VGA GTX660M iyi bir kartmidir? Yeterli gelirmi? Kacirdigim oyunlari oynayacagim assassins creed CoD falan iste son cikanlardan.
Ayni paraya daha iyi bir laptop alabilirmiyim? Monsterler heswel ile guzel ama 5ay daha beklemek istemiyorum.
Tavsiyerleri bekliyorum.
Mesaj tarihi:
Todesengel said:

Ben samsung np550p5c-s04tr almıştım. me60'a yakın bir makine sadece gtx650m var. Ekran kartı olarak baya yetiyor. Wowda ultra ayarlarda 80fps'de oynuyordum.

Wowu baz almayın.
Mesaj tarihi:
5 ay bekletmiyor 2 ay bekliyosun max ya
yeni modeller güzel sandy bridge 16gb ram falan var.gerçi 2.5k değil onlarda
oyun için laptop almayın derim hele şu yaz günü direk -50 fps ısınıyor it gibi klimadan bağımsız.
Mesaj tarihi:
Mobil olduğum ve vaktimin çoğunu şehirdışında geçirdiğim için masaüstü istemedim ki evde yatıyor masaüstü.
2,5k yı geçmem para olarak herhalde.
MONSTER® Q47W650SR01 15.6" Haswel 2,5k 2ay bekletiyor ama. Anında teslim yok.
msi mx serilerine bakayımmı yoksa değmezmi?
Mesaj tarihi:
http://www.monsternotebook.com.tr/W150ERQ-GT650M-MONSTER%C2%AE-Q61W150ERQ50-432998-438380-439790-439794-439795.html?srt=UP

http://www.monsternotebook.com.tr/W150ERQ-GT650M-MONSTER%C2%AE-Q61W150ERQ24-432998-438380-439790.html?srt=UP

şunlar hemen teslim.
ama 2 ay falan idare edersen o paraya 16gb ram alırsın
Mesaj tarihi:
evet hem o işlemci yüzünden hemde uzun vadede performansı çok kötü gaming için yapmışlar 4saatten sonra pert oluyor. hayvan gibi düşüyor performansı ya =.
Mesaj tarihi:
o ilk linkteki i5 işlemcili değil ama işte. i7 var onda.

ısınma konusunda bilmiyorum 4 saat aralıksız oynama fırsatım olmadı 2 saat falan max. sıkıntı yok gibi ama şimdilik. dandik bi laptop soğutucu var altta sadece
Mesaj tarihi:
Dragoonlar GT serisi değilmi? Güzel aletler ama çok pahalı.
GX serisi var biraz daha orta düzey ama henüz heswel e geçmedi sanırım. Zaten heswel e geçen sadece Monster gördüm en ucuzu 2,5k o da en erken 2 ay sonra teslim.
1 haftaya kadar almak istiyorum ben en geç.
  • Yeni Oluştur...