BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 http://www.hepsiburada.com/liste/canon-powershot-sx150-is-141mp-30-lcd-12x-optik-hd-cekim-dijital-fotograf-makinesi-fotografcilik-egitim-hediye-/productDetails.aspx?productId=ftkomcansx150&categoryId=248 kompak bir makine almak istiyordum da şunu buldum fiyatı çok iyi geldi ne dersiniz? son 18 ürün diyor, aynı fiyata 12 taksit bulursam daha iyi olur tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Onun yerine adam gibi bir telefon al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 telefon daha pahalı ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 al o fiyata, cok iyi. yedek pil tasi yaninda, kullanirken de ISO 400 ustune cikma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 şu anda 200 tl ye geliyor da internette başka sitelerde 250 tl ye buldum 12 taksit hem.. ben bira daha düşneyim dağ bayır fotoğraf çekmeye de çıkmıyorum üstüne ekleyip güzel kameralı bir telefon mu alsam.. fak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 fotograf cekmeyi ogrenmek istiyorsan bunu al yaninda tasimaya useneceksen, zerre ogrenme istegi yoksa telefon al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 En uygun fiyatlı kompact makine bence. Manuel ve yarı otomatik kullanımı olması dslr öncesi iyi eğitim sağlar. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar