Pentotal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 hemen hemen cogu mmo'nun paticikte rehber sayfasi bulunuyor.Paticik City of heroes icinde böyle bir rehber yapmayi dusunuyormu? [Bu mesaj pyrotoxin tarafından 06 Aralık 2004 01:34 tarihinde değiştirilmiştir]
KapIKulu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Yukarda sticky mesaj var. Hatta bu Sıkça Sorulanlar, Rehberler, toplu liste... İstemediğin kadar rehber...[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Pentotal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 bunlar bir site icinde toplansa daha rahat olur gibime geliyor.
tunch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 site olsa noolcakki pyro yine link olucak ona tıklayıp seçicez :D[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected]
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Rehber sayfasındaki son mesajımda, oyunla ilgili ulaşabileceğiniz linkleri, gereksiz gördüklerimi eleyerek yeniledim. Bence konu başlıkları son derece açıklayıcı ve linklerin içerikleri yeterli bilgi alınması için fazlasıyla yeterli. Eğer belirli bir konuda edinemediğiniz bir bilgi varsa, bunu da forumlar aracılığıyla veya oyun içinde sorabilirsiniz. İlerde sayımız arttıkça söylediğin rehber sayfayıda göz önünde bulundururuz pyro.[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 1/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32
Öne çıkan mesajlar