Gladxyz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 GW2 hesabı almak istiyorum özellikle 80 lvl thief karakteri bulunan map completion tamamlanmıs legendary silah bulunan veya az bir caba ile legendary silah yapılabilecek durumda olan, gold miktarı önemli değil fakat karma miktarı 500K ve üzeri olan. eğer var ise boyle bir karakteriniz buradan pazarlıklara baslayabiliriz. Fiyat teklfini ilk olarak karşı taraftan beklemekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladxyz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 thief dışında herhangi bir karakterde olabilir. map completion 100% olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 boş var veriyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 boşunu ver bana, al beni lan alleeağsüün, al beni laaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 kaç para eder ne bileyim la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Madcat said: kaç para eder ne bileyim la aldın açmadığın kutu mu, hesabı açtın kaydettirdin ama oynamadın mı nedir, özelden mesaj atarsan şey edelim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar